Pack Show – Comunicat de Presa
octombrie 29, 2019
 

Global Industrie - Un târg cu trecut și viitor


Între 31 martie și 3 aprilie 2020 se va desfășura la Paris târgul Global Industrie, eveniment industrial de amploare, care integrează cel mai mare târg european specializat în subcontractarea industrială - MIDEST Paris, impreună cu INDUSTRIE Paris - expoziția pentru tehnologii și echipamente de producție, Smart Industries - expoziția dedicată industriei viitorului și Tolexpo - expoziția pentru echipamente și soluții pentru prelucrarea tablei, la Centrul Expozițional Paris Nord Villepinte. Această expoziție grandioasă va avea loc în 5 pavilioane, dând naștere în acest fel unui eveniment unic, de dimensiune europeană: INDUSTRIA GLOBALĂ (Global Industrie). Prin această inițiativă puternică, întregul ecosistem industrial și întregul lanț valoric industrial sunt evaluate de cea mai mare rețea de subcontractare industrială din lume.

Concepută atât ca rețea, cât și ca un catalizator pentru industrie, aceasta permite inițierea, consolidarea și dezvoltarea de oportunități de orice fel pentru colaborarea dintre cei implicați în proiectarea și producerea de piese sau subansamble industriale. Expoziția joacă un rol decisiv în stabilirea relațiilor dintre clienți și subcontractori, oferindu-le un eveniment atât uman, cât și prietenos unde pot: • să evalueze și să își perfecționeze grupul de subcontractanți, • să identifice partenerii potriviți, • să creeze contactele care vor fi esențiale pentru succesul proiectelor, • să adune informații și să discute subiectele cheie ale industriei, • să descopere și să înțeleagă tendințele tehnologiei și inovațiilor.

Noua poziție a MIDEST în cadrul Global Industrie face ca aceasta să devină o necesitate pentru toți profesioniștii în căutare de know-how specializat și tehnologic. Pavilionul național al Romaniei, organizat de FEPA-CM în colaborare cu MEEMA, va reprezenta locul de intalnire cu industria românească reprezentată de cei 12 producători români - firme importante din sectorul industriei construcțiilor de mașini: Aateq SRL – Brașov, CSC Transmetal SRL - Bucuresti, Euro Sandow SRL – București, FAMATECH SRL - Talmaciu, Ima Metav SA – București, Knuth Allmetech SRL - Iași, MEFIN SRL – Sinaia, Metal Tech Precision Parts – Brașov, Metrom Trading SA – Brasov, PLASMATERM SA - Targu Mures, POLTEKS SRL – Filipeștii de Pădure, SOMEP SRL - Remetea Mare.

Subansamblele turnate, forjate sau prelucrate mecanic, pompe de injectie, elementele din metal acoperit cu cauciuc și poliuretan prezentate de companiile romanești, cât și soluțiile tehnologice oferite, atrag mulți vizitatori, din toate colțurile lumii, la standul României.

Global Industrie Paris se prezinta ca un târg foarte important atât pentru industria mondială, cât în special pentru cea românească.

Pavilionul României la Global Industrie Paris – un concept deosebit, locul de întâlnire al celor mai importanți 12 producători români din domeniul prelucrării metalelor și a producției industriale de echipamente și subansamble.