AgrotechnicaConsultanta Agricola

Agri Trade Summit 2024

Share this article

Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România dedicat pieței de Agribusiness

Peste 1000 de vizitatori și 30 de companii locale și internaționale

Agri Trade Summit, eveniment dedicat tuturor categoriilor de jucători de pe piața agricolă locală și internațională, organizat de AgriColumn și Godmother, va avea loc anul acesta pe 22 februarie, în Hala Laminor din București.
Cu o investiție totală de peste 90.000 euro, organizatorii mizează la cea de-a doua ediție pe un public ce va depăși 1000 de persoane, peste 30 de companii, organisme și asociații locale și internaționale, din care peste 20 business-uri de profil expozante.

Gandit ca un accelerator de Agribusiness, evenimentul combina in aceeasi zi sesiuni de prezentari si paneluri cu o ampla zona de expozitie si include, incepand din acest an, si o serie de workshop-uri aplicate, organizate in paralel, pe o a doua scena. Teme actuale, potentiale solutii si cu impact major in Agribusiness vor fi dezbatute printr-un dialog complex intre analisti reputati, autoritati de prim rang si jucatori majori din piata agricola locala si internationala – fermieri, traderi, procesatori si distribuitori de top. Anul trecut, Agri Trade Summit a atras peste 600 de participanti, din 14 tari, care au fost expusi la 1 zi intensiva de eveniment, intr-un spatiu cu 17 branduri expozante, 40 de sponsori si parteneri.

„Fermierii romani, Traderii romani, Procesatorii romani sunt actori extrem de importanti in componenta Agribusiness-ului local, dar si regional. Faptul ca se reunesc in aceasta atmosfera de nivel inalt, genereaza Business. Cunoasterea si Explorarea sunt parte integranta a procesului de Business, iar tocmai acest lucru se intampla la Agri Trade Summit. Fermieri, Traderi, Procesatori, Logistica si Finantarea sunt Stalpii Agribusiness-ului in acest macrosistem. Romania, credem sau nu, este un actor de prim rang la nivel regional si potenteaza de asemenea piata globala” a declarat Cezar Gheorghe, Analist, Expert in comertul cu cereale si Fondator AGRIColumn.

Dintre autoritatile de prim rang ce vor adresa mesaje de recunoastere a Romaniei in calitatea sa de producator si exportator regional si cu accente globale enumeram:

Mircea GEOANA, Secretar General adjunct NATO

Janusz WOJCIECHOWSKI, Comisarul European pentru Agricultura din partea Comisiei Europene

Norbert LINS, Presedintele Comisiei pentru Agricultura din Parlamentul European

Cezar Gheorghe - Analist, Expert in comertul cu cereale, Fondator AgriColumn

In ceea ce priveste prezentarile si workshop-urile care vor adresa cele mai noi tendinte, provocari si bune practici in domeniul Agribusiness, acestea vor fi sustinute anul acesta de invitati internationali precum:

Alexander BOBYLOV – Agricultural products and business development manager Euronext

Jaime Nolan MIRALLES – SVP Clearing & Execution EMEA Ags & Biofuels StoneX

Franck LOSCHI, Director Comercial Cal-Lorraine, Franta

Philippe STRABACH, Fermier – Loterr’ Ferme si Vice Presedinte – Cal-Lorraine, Franta.

Printre vorbitorii romani care isi vor aduce contributia la eveniment se numara:

Jean IONESCU, Country Leader Romania si Republica Moldova

Roxana GAMAN, Country Manager Sugar Beet Romania

Sorin BELU, Manager Comercial in cadrul Ameropa Grains SA si Gheorghe TURCU Senior Trader

Andra PARVAN, Director General Agrinvest Credit IFN si Daniel FLORESCU, CEO Agrinvest

Radu-Vasile OLTEAN, Head of Trading – EASTGrain

Sorin VALEANU, Regional Manager CEE Deutsche Leasing

Ana SAMUILA, Head of Agribusiness & Food BCR.

Acestia vor aborda teme precum: liantul dintre fermieri si consumatori, solutiile de finantare pentru Agribusiness si studii de caz relevante din industrie sau partenerii de incredere ai fermierilor romani.

Agri Trade Summit are alaturi, in calitate de parteneri, Corteva Agriscience™ (Gold), KWS (Gold), Ameropa (Silver), Agrinvest si Agrinvest Credit (Silver), AlDahra (Silver ),COMVEX (Silver), East Grain (Silver), UBM (Silver), Morami (Silver), Deutsche Leasing (Silver), Mewi (Silver), Roca Investment (Silver), BCR (Silver) precum si trei din „companiile ABCD”, liderii tradingului de cereale la nivel mondial: ADM (Silver), Bunge (Silver) si Cargill (Silver). In plus, LAPAR, UNCSV, FAPPR si Clubul Fermierilor Romani – unele dintre cele mai mari asociatii de fermieri din Romania sustin Agri Trade Summit, in calitate de organizatii partenere.

Evenimentul este sprijinit in calitate de parteneri media de catre: AGRO TV , Gazeta de Agricultura, Revista Fermierului, Romania Agricola, Business Press Agricol, Cotidianul Agricol, 9am.ro, Wall-Street.ro, retail.ro și New Money, Retail.ro, Agri Media, Start#Up, Miller Magazine precum și de media TRUST în calitate de partener de monitorizare.

Biletele de participare la Agri Trade Summit s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate prin intermediul site-ului dedicat agritradesummit.ro/bilete/ iar biletele achizitionate prin intermediul asociatiilor de fermieri beneficiaza de un pret special cu discount. Site-ul Agri Trade Summit include de asemenea si un formular de contact pentru companiile care doresc mai multe detalii sau doresc sa se alature evenimentului in calitate de expozanti sau parteneri.

Pana in acest moment, au fost deja achizitionate si rezervate 200 de bilete de participare la Agri Trade Summit, de catre companii locale si internationale care urmeaza sa participe, inclusiv ca expozanti, in cadrul conferintei.

Despre AGRI Column

AGRIColumn este un furnizor de servicii complexe si complete in Romania si in tarile riverane Dunarii, iar raportul de piata AGRIColumn este o initiativa unica in Agribusiness-ul romanesc. Prin numerele publicate saptamanal analizam piata la nivel local, regional si global pentru principalele marfuri (grau, porumb, seminte de floarea-soarelui, seminte de rapita, boabe de soia etc.), facem previziuni pe termen mediu si scurt si oferim informatii in exclusivitate despre statusul real al pietei din Romania.

Raportul AGRIColumn este folosit ca instrument de lucru de companii din Romania, Serbia, Ungaria, Bulgaria si Turcia si utilizat ca mediu de informare corecta de catre Guvernul Romaniei, institutia Prezidentiala si de catre Ministerul Agriculturii. In plus, AGRIColumn este citat adesea de catre Reuters, Bloomberg, Financial Times, iar cifrele sale sunt confirmate prin rapoartele USDA.

AGRIColumn este generator de solutii in Fermele din Romania, un mediu educativ ce transfera know-how catre entitati juridice prin programe complexe de instruire in Agribusiness si un generator de procese de invatare pentru noile generatii de fermieri in cadrul programelor Tineri Lideri in Agricultura si Antreprenor 4.0, sustinute de catre Clubul Fermierilor Romani.

Despre Godmother

We are brand experience artisans.

Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audiente prin campanii (evenimente, activari in-store sau digitale) care ofera valoare, sunt relevante si de impact atat pentru consumator cat si pentru brand. Godmother este o agentie de publicitate cu 24 de ani de experienta, peste 1000 de evenimente implementate si o echipa de profesionisti seniori pentru care implementarea impecabila, inovarea si perfectionarea constanta reprezinta standardul. Godmother are o experienta relevanta in domeniul Agribusiness, atat din perspectiva organizarii de evenimente si de campanii de comunicare pentru jucatori de top din domeniul agriculturii, cat si in calitate de organizator de evenimente dedicate industriei, cel mai recent dintre acestea fiind VirtualAgro, cel mai mare targ virtual de agricultura din Romania, care a avut loc la finalul lunii mai 2021.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 18 - 9 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Yamazaki Mazak la EMO 2023
Procese fiabile in fabricarea de stante si matrite

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: