Titan Machinery – Tractoarele CASE IH Farmall A
iulie 6, 2018
Mazarom – Vortex Horizontal Profiler 160 XP
august 20, 2018

 

Agrisag GD3500 - Calitatea se produce acum si in Romania

 
Bazată pe experienţa prestărilor de servicii în agricultură precum şi pe furnizarea de echipamente şi servicii de top, Agritehnica creează şi dezvoltă echipamente autopropulsate pentru tratamente fitosanitare şi erbicidat.
Singurul producător în segmentul autopropulsatelor, vine în întâmpinarea clienţilor cu noua maşină AGRISAG, rezultatul colaborării strânse între producător, fermier şi Institutul Naţional de Maşini Agricole ‐ Bucureşti. Componente româneşti alături de subansamble de la producători consacraţi intră în alcătuirea unui echipament care ţine standardul ridicat alături de celelalte branduri reprezentate de Agritehnica.

Caracteristici

Cea mai mare problemă întâlnită în cazul pulverizării pe teremurile accidentate este reprezentată de distanţa dintre duză şi plantă. În momentul în care apar diferenţe de nivel, pe plantă ajunge o cantitate mai mare de produs, sau distanţa de pulverizare nu este corespunză toare. Deplasarea pe teren accidentat nu va mai reprezenta un impediment. Denivelările sunt preluate de ansamblul format din șasiu flexibil și suspensie cu perne de aer cu telescop, care permite 3 grade de libertate.

Sistem de stropire ARAG

SELETRON este o supapă electronică de închidere, care, aplicată pe suporturile duzei ARAG, permite controlul separat al fiecărei duze (section control pe fiecare duză).

Autopilot Electric Bravo 400S

Autopilotul electric Bravo 400S poate fi utilizat ca navigator şi calculator pentru gestionarea tuturor setărilor de pulverzare a maşinilor.

Rampe de oţel cu prelungiri din aluminiu

Rampele de oţel cu prelungiri din aluminiu asigură o reducere a greutăţii totale a maşinii de pulverizat.

Aparat de mixare ARAG NIAGARA

Produsul utilizat pentru pulverizare este mixat într‐un dispoziziv de mixare ARAG NIAGARA, care asigură o amestecare perfectă a compușilor chimici, o curăţare temeinică a tuturor reziduurilor și o viteză mare de transfer a produsului mixat.

Sistem de tracţiune și frânare Bosh

Prin gestionarea electronică a sistemului de deplasare și de lucru auxiliar cu module BODAS și unitate de control Bosch de la Bosch Rexroth, se asigură functionalităţi automotive la conducere, funcţiile antiderapare ASC și antiblocare ABS sunt incluse, High Level Braking (HLB) asigură o frânare eficientă combinată, hidraulica și mecanica ‐ patent Bosch Rexroth, controlul eficient al turaţiei și protecţia la suprasarcină a motorului termic, confort sporit la conducere prin limitarea vitezei, cruise control, selectare mod de deplasare, controlul automat al frânei de parcare.
Ecranul DI4, cu o dimensiune de 7 inch, permite monitorizarea deplasării și a funcţiilor motorului iar prin intermediul camerelor video profesionale, este posibilă monitorizarea mersului înapoi și/sau a traiectoriei roţilor pe rândurile de culturi.
Sistemele ECOdrive și ECOwork asigură o înaltă eficienţă energetică și un consum redus de combustibil.

Cabină

Cabină presurizată categoria 4 conform normelor europene EN‐15695‐1 și EN‐15965‐2, aer condiţionat și căldură controlată, suspensie mecanică pentru scanu și cabină, volan reglabil și 6 lumini de lucru.

Caracteristici Tehnice

Motor: TC212L06V2
Producător: Deutz
Număr de cilindri: 6
Capacitate cilindrică: 6100 cm3
Putere: 205 CP
Injecţie: Control Electronic
Sistem hidraulic
Pompă hidraulică directie: separat
Pompă hidrostatică: Bosch Rextroth
Pompă hidraulică: Bosch Rextroth