Viteză mai mare, deşeuri mai puţine
decembrie 14, 2021
API – Laser tracker
ianuarie 5, 2022
 

Alezare modulară pentru diametre interioare mariNoul sistem de alezare DR-Large de la Paul Horn GmbH demonstrează expertiza companiei în prelucrarea diametrelor. Instrumentul oferă o manipulare ușoară și o precizie ridicată datorită tehnologiei dovedite a familiei de instrumente DR. Numărul mare de muchii de tăiere permite valori ridicate de tăiere, reducând astfel timpii și costurile în timpul prelucrării. Construcția modulară și inserțiile din carbură solidă ale sistemului de scule oferă utilizatorului o flexibilitate excepțională. Setarea sculei nu este necesară la schimbul capului de tăiere. Sistemul de alezare interschimbabil foarte versatil și puternic este potrivit pentru diametre mari ale găurilor de la 140 mm (5.512 ") la 200.2 mm (7.881"). Serviciul pentru clienți Horn, oferă recondiționări rapide și simple.

Construcția modulară a sculelor de alezare înseamnă că pot fi extinse la orice dimensiune cu componentele standard ale modulului beta, în teorie fără limite. Interfața modulului beta este compatibilă cu ABS. Horn oferă șase tipuri ale capului de tăiere pentru a acoperi întreaga gamă de diametre în incremente de 10 mm (0,394 "). Două dimensiuni de cap se potrivesc pe fiecare coadă a alezorului. Toate versiunile sunt echipate cu alimentare directă cu lichid de răcire intern la fiecare muchie de frezare. Locasul de asezare a placutelor a fost complet reproiectat și oferă interschimbabilitate foarte precisă în câțiva microni.

Alezarea este un proces de prelucrare foarte economic. Comparativ cu găurirea la toleranțe strânse, alezarea este mult mai rapidă și poate reduce semnificativ costurile unitare. Motivația din spatele dezvoltării gamei largi DR a fost faptul că utilizatorii doreau să poată aleza diametre mai mari. Uneltele de alezare de această dimensiune care au fost disponibile pe piață până acum sunt fie unelte speciale îmbinate, fie unelte de alezare cu diametre specifice cu inserții fixe. Cu toate aceste instrumente, înlocuirea inserțiilor uzate este un proces complex. În primul rând, manipularea acestor instrumente speciale, care sunt delicate și adesea grele, prezintă o provocare logistică la înlocuirea acestora. Iar calibrarea uneltelor nou montate poate fi un proces dificil pentru mulți utilizatori. Horn oferă soluția perfectă cu sculele sale de alezare pre-calibrate, cu cap schimbabil.

Romsan International CO. S.R.L.

Soseaua Bucuresti‐Magurele nr. 25C, Sect. 5, București
romsan.int@romsan.ro
www.romsan.ro
www.romsan.eu