VENTOR 4150 Recoltarea cartofilor cu și mai mult confort
aprilie 11, 2020
McCORMICK cucerește piaţa de tractoare din Romania!
mai 11, 2020
 

Seria 7000 demonstrează calitatile de necontestat

Performanta, Eficacitate si Versatilitate


Inima acestei serii este fără îndoială motorul în 6 cilindri, cu o capacitate de 6800 centimetri cubi, furnizat de FPT, o companie de marcă în producţia și vânzarea de motoare pentru vehicule agricole. Seria 7000 este de necontestat și are un consum eficient de combustibil în conformitate cu toate cerinţele de mediu, datorită motorului cu 6 cilindri Stage V FPT cu putere de până la 280 CP. Seria 7000 este echipată cu o transmisie de tipul ”implement powershift”, care asigură eficacitate și flexibilitate în fiecare acţiune. Totuși, puterea motorului nu înseamnă nimic dacă aceasta nu este transferată eficient către sol. Acesta este rolul sistemului ”ADVANCED + transmission”, dezvoltat exclusiv de ARBOS, care îmbunătăţește în continuare caracteristicile tehnice deja apreciate ale seriei 5000.


Cabina ”HI‐VISION MAXI” atrage și ea atenţia prin caracteristicile sale unice: ergonomia maximă și nivelul de zgomot minim sunt definitorii, cabina remarcându‐se și prin spaţiul generos și vizibilitatea peste medie. Din scaunul cu suspensie pneumatică, operatorul are la îndemână toate comenzile de operare, iar funcţiile electronice sunt incorporate în cotiera multifuncţională. Toate operaţiunile pot fi observate pe monitorul integrat, aceste fiind proiectat să servească atât ca terminal virtual pentru atașamentele ISOBUS, cât și ca ecran pentru funcţiile agriculturii de precizie. Gama ARBOS 7000 este prima care face un pas hotărât înspre noile tehnologii, care devin din ce în ce mai prezente în lumea agriculturii mecanizate, facând această serie perfectă pentru comaniile mijlocii și mari cat și pentru cei mai exigenţi fermieri.

Agritechnica 2019 a fost o oportunitate extrem de importantă pentru ARBOS, compania prezentând în faţa unui public larg progresul pe care l‐a înregistrat, cu o prezentare exclusivă a noii sale game emblematice. Acesta a fost întotdeauna și va continua să fie obiectivul principal al ARBOS, propunându‐și să ofere niveluri mai ridicate de valoare pentru clienţii săi prin angajamentul continuu de cercetare și dezvoltare, de calitate italiană și de o abordare inovatoare privind distribuţia internaţională.Accesaţi site‐ul la adresa
www.arbos.com