Pachet de eficiență pentru aluminiu şi ISO N
septembrie 17, 2021
Noile calităţi pentru strunjirea oţelului
octombrie 6, 2021

 

Participa la webinarul

BEYOND SMART

TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING WEBINAR

 

 

Intre 4 si 9 octombrie 2021, in cadrul targului EMO Milan, spatial expozitional se va transforma in cea mai mare fabrica digitala instalata vreodata intr-un centru de expozitii. EMO Milan este o expozitie europeana dedicata ultilajelor si masinariilor inteligente.

Denumirea EMO provine de la Exposition Mondiale de la Machine-Outil (Expozitia Mondiala a Masinilor-Unelte), iar sfera continutului acopera spectrul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, cum ar fi masinile-unelte pentru frezare, strunjire si formare; sisteme de fabricatie; instrumente de masurare de mare precizie; echipamente de manipulare automata a materialelor; si alte accesorii.

Ce este o smart machinery sau masina-unealta?

Masina-unealta este un echipament special conceput pentru manipularea sau prelucrarea metalului sau a altor materiale rigide, de obicei, prin taiere, foraj, slefuire, forfecare sau alte forme de deformare. Esti pasionat de acest domeniu si iti doresti sa afli cat mai multe informatii despre tehnologiile actuale? Ei bine, trebuie sa stii ca EMO Milan va gazdui si in acest an o sesiune de prezentare cu participarea unor companii de top din Taiwan, in cadrul webinarului BEYOND SMART: TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING, ce se va desfasura pe data de 05 Octombrie 2021, ONLINE. Companiile romanesti interesate de cele mai recente inovatii din domeniul utilajelor si masinariilor inteligente de productie, cu aplicabilitate in diverse sectoare industriale, dar si pasionatii de masini-unelte sunt invitati de participe la webinarul Beyond Smart by EMO Milan 2021, prin inscriere gratuita la seminar, aici.

Panelul speakerilor din Taiwan este alcatuit din reprezentanti ai urmatoarelor companii:

    • TONGTAI MACHINE & TOOL CO., LTD. 

In cei peste 50 de ani de activitate TONGAI a accentuat intotdeauna ideea de inovatie, iar pe langa eforturile depuse in zona cercetarii si dezvoltarii in domeniul masinilor de taiat, dezvoltarea companiei se bazeaza si pe tehnologia avansata de prelucrare, cum ar fi prelucrarea cu ultrasunete, prelucrarea cu laser, imprimarea 3D a metalelor si asa mai departe. Astfel, de-a lungul anilor, TONGAI a adunat in portofoliul sau 73 de brevete atat in Taiwan, Japonia, cat si alte tari.

In cadrul webinarului BEYOND SMART: TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING TONGTAI MACHINE & TOOL CO., LTD. va prezenta centrul de prelucrare cu 5 axe cu solutii de automatizare.

    • FAIR FRIEND ENTERPRISE CO., LTD  

Este una din cele mai mari fabrici de instrumente pneumatice din Taiwan. Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul cercetarii si dezvoltarii, compania este in prezent calificata sa proiecteze si sa produca unelte care sa indeplineasca si cele mai stricte cerinte.

In cadrul webinarului BEYOND SMART: TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING FAIR FRIEND ENTERPRISE CO., LTD propune publicului vizitator centrul de prelucrare UB-660 , ce ofera posibilitatea de productie pe scara larga, pastrand un nivel de precizie extrem de ridicat.

    • BUFFALO MACHINERY CO., LTD.  

Companie responsabila de producerea utilajelor AXILE, ofera o gama larga de inovatii in imbunatatirea gradului de flexibilitate, automatizare, digitalizare a sistemelor de productie.

    • L&L MACHINERY INDUSTRY CO., LTD.  

Este o companie specializata in producerea strungurilor CNC. Cu o experienta de peste 40 de ani, L&L produce in prezent atat strunguri conventionale, cat si CNC pentru a efectua diverse procese, inclusiv frezarea de strunjire, alezare, strunjire de frezare, gaurire, slefuire, taiere si lustruire.

In cadrul webinarului BEYOND SMART: TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING L&L MACHINERY INDUSTRY CO., LTD. aduce in atentia publicului LLS-M Heavy Duty Smart Multi-Axis Complex, o intreaga linie de productie in sine, intr-o singura masina.

    • HIWIN TECHNOLOGIES CORP  

Produce si furnizeaza produse cu tehnologie de actionare, de la componente individuale la sisteme mecatronice. In plus fata de ghidajele profilate, suruburile cu bile, motoarele liniare, de cuplu si servo, portofoliul de produse include si sisteme complete de pozitionare, inclusiv axe liniare ale motorului, mese rotative, curele si axe ale axului.

In cadrul webinarului BEYOND SMART: TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING HIWIN TECHNOLOGIES CORP va discuta despre surubul cu bile 4.0, element cheie pentru utilajele de productie.

Evenimentul este organizat de Taiwan Excellence, Biroul Comertului Exterior (BOFT) din cadrul Ministerului Economiei din Taiwan si Taiwan External Trade Development Council (TAITRA).

Nu uita sa te inregistrezi in mod gratuit la webinar! Mai multe detalii aici.