Reciclarea este esenţială
august 25, 2021
Durată de viață mai îndelungată cu ghidaje liniare NSK seria DH/DS
septembrie 7, 2021

 

BEYOND SMART

TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING WEBINAR

 

 
EMO Milan va găzdui și în 2021 o sesiune de prezentare cu participarea unor companii de top din Taiwan, în cadrul webinarului BEYOND SMART: TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING, ce se va desfășura pe data de 05 Octombrie 20121.

Industria productiei de utliaje din Taiwan are o experiență impresionantă de 60 de ani și s-a bucurat de avantajele obținute din formarea clusterelor din zona industrială, accesul la resursa umană de înaltă calitate, o locație avantajoasă în regiunea Asia-Pacific, precum și o listă cuprinzătoare de servicii IT care pot oferi sprijin rapid. Produsele resultate din sectorul utilajelor și mașinăriilor din Taiwan dovedesc în continuare o calitate excelentă și sunt foarte apreciate de clienții dintr-o gamă largă de industrii din întreaga lume.

Companiile românești interesate de cele mai recente invotații din domeniul utilajelor și mașinăriilor inteligente de producție, cu aplicabilitate în diverse sectoare industriale sunt invitate de participe la webinarul Beyond Smart by EMO Milan 2021, prin înscriere gratuită la seminar.

Panelul speakerilor din Taiwan este alcătuit din reprezentanți ai următoarelor companii:

  • TONGTAI MACHINE & TOOL CO., LTD., ce va prezenta centrul de prelucrare cu 5 axe cu soluții de automatizare.
  • FAIR FRIEND ENTERPRISE CO., LTD. propune publicului vizitator centrul de prelucare UB-660 , ce oferă posibilitatea de producție pe scară largă, păstrând un nivel de precizie extrem de ridicat.
  • BUFFALO MACHINERY CO., LTD. , companie responsabilă de producerea utilajelor AXILE, oferă o gamă largă de inovații în îmbunătățirea  gradului de flexibilitate, automatizare, digitalizare a sistemelor de productie.
  • L&L MACHINERY INDUSTRY CO. , LTD. aduce în atenția publicului LLS-M Heavy Duty Smart Multi-Axis Complex, o întreagă linie de producție în 
  • HIWIN TECHNOLOGIES CORP. va discuta despre șurubul cu bile 4.0 , element cheie pentru utilajele de produție.
  • Evenimentul este organizat de Taiwan Excellence, Biroul Comertului Exterior (BOFT) din cadrul Ministerului Economiei din Taiwan și Taiwan External Trade Development Council (TAITRA).