Motocultoare PSU fabricate in România
iunie 10, 2021
Fendt 900 Vario
iunie 24, 2021

 

CONFIGURATOR JOSKIN

 

 

Alegerea unei remorci pentru animale sau a unui aerator pentru pajiști nu a fost niciodată atât de ușoară!


 
Condusă de dorinţa de a satisface nevoile clienţilor săi în toate circumstanţele, firma JOSKIN își continuă dezvoltarea digitală. După finalizarea unui site web complet actualizat și mai intuitiv, digitalizarea showroom‐ului său și realizarea tururilor virtuale al diferitelor sale site‐uri de producţie, JOSKIN își păstrează direcţia și oferă acum un configurator online pentru remorci pentru animale și aeratoare de pajiști.
     Pentru o perioadă scurtă, fiecare fermier a avut posibilitatea de a configura după preferinţe remorca pentru animale sau aeratorul de pajiști, datorită unui nou configurator, disponibil online la următoarea adresă: https://my.joskin.com/sites/configurator.

Cu doar câteva clicuri, acest nou instrument JOSKIN permite oricui să‐și personalizeze mașina. O gamă largă de opţiuni și descrieri sunt disponibile pentru a găsi configuraţia care se potrivește cel mai bine fiecărei nevoi specifice. Odată ce procesul este finalizat, se generează automat un preţ brut. Utilizatorul poate descărca apoi documentaţia completă pentru configuraţia sa și poate contacta distribuitorul JOSKIN, la alegere, pentru a obţine mai multe informaţii despre produs și preţul acestuia.

Acest configurator online este primul dintr‐o serie lungă care se va baza pe o selecţie din lista de preţuri JOSKIN pentru a centraliza interesele și piesele echipamentelor din diferite game. La fel ca remorcile pentru anilamel și aeratoarele din această primă versiune, va fi posibilă configurarea tuturor mașinilor din gama JOSKIN într‐un mod simplu, eficient și transparent.