auto motor und sport – TUR RAPID CLAAS XERION debutează pe Nordschleife
martie 8, 2021
Scarificatorul „Diablo“ de la Maschio Gaspardo este gata de lucru
martie 12, 2021

 

DataConnect online


Transfer de date între CLAAS, 365FarmNet și John Deere


 


Sistemul DataConnect pe bază de cloud care permite transferul de date cu privire la utilaje între CLAAS, 365FarmNet și John Deere este acum disponibil comercial, urmând ca în viitor să se alăture și alţi parteneri.


DataConnect asigură transferul de date esenţiale ale utilajelor între diferite platforme, pentru a permite utilizatorilor să vizualizeze toate informaţiile despre flota lor ce include mărci multiple în cadrul unei singure platforme de date, la alegerea lor. Anterior, pentru vizualizarea acestor informaţii era necesar un efort dublu, utilizând platformele sau portalurile web corespunzătoare, dar separate ale fiecărui producător.

Structura acestei noi soluţii directe cloud‐to‐cloud asigură un flux de date continuu și automatizat, fără niciun efort din partea clientului. Transferul de date în timp real permite o imagine de ansamblu, în direct, a întregii flote de utilaje. În plus, DataConnect funcţionează fără componente hardware și software suplimentare și oferă o manipulare sigură a datelor.

Datorită acestei abordări noi, clienţii pot vizualiza cinci seturi diferite de date ale utilajelor din flota lor:

     • locaţia curentă a utilajului;

     • istoricul locaţiilor utilajului;

     • nivelul de carburant din rezervor;

     • starea utilajului pe câmp;

     • viteza utilajului.

Clienţii pot alege platforma digitală a companiei pe care preferă să o utilizeze, pentru a afișa toate datele. Imediat după ce sunt conectate, utilajele altor producători sunt afișate automat. Utilajele fie sunt afișate sub formă de pictograme, în combinaţia de culori a mărcii respective, fie sunt vizibile pe panoul de informaţii al pictogramei. În viitor, se vor alătura alţi parteneri și vor fi oferite alte funcţii.


CLAAS REGIONAL CENTER SOUTH EAST ­EUROPE

Șoseaua București-Urziceni

077010 Afumați, Ilfov

0800.400.444

info-ro@claas.com

clientulnostru@claas.com