FJW 100 / 160 Centru de prelucrare pe 5 feţe, cu două coloane
martie 5, 2021
OECHSLER investește în sistemul de postprocesare S1 de la AM Solutions
martie 8, 2021
 


Un nou sort, o durată de viaţă mai lungă a sculei

Geometria Walter MS3 combinată cu WSM01 – ideală pentru materialele ISO SCu MS3 și WSM01, Walter AG prezintă o nouă geometrie și un nou sort.

Noul sort WSM01, realizat prin metoda HiPIMS, permite obţinerea unor suprafeţe extrem de netede. Acesta este caracterizat printr‐o distribuţie excelentă a grosimilor stratului și printr‐o aderenţă foarte bună a acestuia.

Combinaţia dintre stratul dur HiPIMS PVD și noua geometrie MS3 este ideală pentru prelucrarea materialelor ISO S cu proprietăţi de așchiere dificilă, cum ar fi aliajele rezistente la temperaturi înalte, aliajele de titan, aliajele pe bază de cobalt și aliajele pe bază de nichel (de exemplu, Inconel 718).

O aplicaţie secundară a acestui nou sort o reprezintă materialele din grupele de materiale ISO P, M și N.

Plăcuţele amovibile negative cu geometrie MS3 sunt disponibile atât cu contur sinterizat, cât și complet rectificat. Suprafaţa netedă și muchiile așchietoare extrem de ascuţite reduc formarea depunerilor pe tăiș și asigură o calitate înaltă a suprafeţei la finisare. Acest lucru facilitează în mod semnificativ fabricarea componentelor fără bavuri și fiabile.

Noua plăcuţă amovibilă este potrivită în special pentru prelucrarea componentelor instabile sau cu pereţi subţiri, și cu lungimi mari în consolă, deoarece presiunea de așchiere redusă previne vibraţiile.

Plăcuţa amovibilă cu geometrie MS3 ‐ la fel ca RM5 ‐ este echipată cu canale de ghidare a jetului pentru a asigura o răcire optimă direct pe muchia așchietoare. Este potrivită în special pentru aplicaţiile de strunjire de copiere și pentru aplicaţii de prelucrare medie în mecanică generală, industria auto și industria aerospaţială.
Pentru a accesa site‐ul web Walter:

Scanaţi acest cod QR sau vizitaţi

http://goo.gl/LHz9R

Walter Tools S.R.L. Timișoara
Tel.: +40‐256‐406218; Fax: +40‐256‐406219
E‐mail: service.ro@walter‐tools.com
www.walter‐tools.com