METAL SHOW & TIB se amână pentru 29 septembrie – 2 octombrie 2020
martie 24, 2020
Makino a500z – Centru de prelucrare orizontal în 5 axe
martie 27, 2020
 

Amânată ca măsură de precauție, în sfârșit expozitia Global Industrie 2020 va avea loc în perioada 23 - 26 iunie


Următoarea ediție a expoziției Global Industrie, programată inițial în perioada 31 martie - 3 aprilie, a fost amânată din cauza situatiei provocate de răspândirea coronavirusului Covid-19.

Deși a fost prevăzută o opțiune la Le Bourget, Global Industrie 2020 va avea loc in final la Centrul Expozițional Paris Nord Villepinte (în halele 1, 2, 3, 4 și 5), în perioada 23-26 iunie 2020.


Pentru a evita periclitarea sănătății celor 2.500 de expozanți, a partenerilor săi și a celor peste 45.000 de vizitatori și pentru a permite evenimentului să aibă loc în condiții optime, GL Events, organizatorul expoziției, a ales să amâne evenimentul la o dată ulterioară.


„Faptul că Global Industrie ramane la Villepinte este o veste excelentă, care este binevenită atât pentru expozanții, cât și pentru vizitatorii noștri.

Locația este ideală atât pentru o expoziție la scară globală a industriei, cât și pentru o garanție privind logistica și confortul tehnic pentru expozanții noștri ”, a declarat Sébastien Gillet, directorul expoziției. „Mai mult decât oricând, suntem convinși că întreaga comunitate va fi acolo între 23 și 26 iunie, pentru a prezenta excelența industrială. Expoziția va avea loc în paralel cu Transport & Logistics Innovation Week (hala 6) și World Nuclear Exhibition (hala 7), două oportunități extraordinare pentru toți oamenii din industrie prezenți pe tot parcursul evenimentului nostru. “

"Dorim din nou să mulțumim clienților pentru răbdarea și înțelegerea lor, împreună cu autoritățile ministeriale care ne asistă în această perioadă dificilă și care și-au reafirmat sprijinul pentru industria globală", a concluzionat el.