Lista de motive pentru care merită să cumperi o semănătoare de precizie Väderstad Tempo. Partea 1/2
mai 23, 2020
EIMA INTERNATIONAL se „dublează”
iunie 2, 2020
 


The agricultural machinery manufacturer GRIMME extends its prod‐uct range with the new vegetable windrower, named the WV‐series.
Windrowers are commonly used in a two‐phase harvesting process on storable and robust onions. The new windrower for vegetables will be available for the next harvest season with working widths of 1.40 m, 1.65 m and 1.80 m.Producătorul de utilaje agricole GRIMME își extinde gama de produse cu noul vindrover seria WV. Vindrover‐ele sunt folosite în mod obișnuit într‐un proces de recoltare în două faze pentru ceapa uscata și robustă. Noul vindrover pentru legume va fi disponibil pentru următorul sezon de recoltare cu lăţimi de lucru de 1,40 m, 1,65 m și 1,80 m.
Calitatea recoltelor începe cu aspiraţia culturilor. Noua serie WV este echipată cu plăci de captare care sunt deosebit de delicate pentru cultură. Paletele sunt disponibile fie ca versiuni de cauciuc, fie de perie.
Ambele versiuni sunt extrem de flexibile și se pot deplasa în sus pentru a reduce presiunea asupra culturii atunci când fluxul crește. Datorită dispunerii distanţate a paletelor de captare, recolta este transferată în mod sigur și ușor pe sita principală. Un alt aspect pozitiv este faptul că paletele de admisie împiedică recolta să se răstoarne la ridicarea mașinii. Acest lucru este pentru a se asigura că o cantitate cât mai mare din recoltă este plasată în brazdă pe suprafaţa solului.
Pentru o sortare eficientă și blândă, chiar și în condiţii dificile de recoltare, prima și a doua sită pot fi echipate cu un dispozitiv de agitare mecanic sau hidraulic.
Sistemul unic ‘Boogie‐System’ oferă o suprafaţă uniformă și fermă pe sol, astfel încât recolta nu se poate afunda. Acesta permite ca cultura să se usuce mai bine, făcând‐o stabilă și robustă. Acest lucru ajută, de asemenea, la reducerea cantităţii de sol care trebuie să fie introdusă în utilaj în a doua fază a procesului de recoltare.
"Boogie‐System" cu arc constă din două roţi de sprijin și un tavalug. Suspensia asigură o presiune constantă, astfel încât să fie prevenit un "efect de tasare" al solului în faţa rolei.