ARBOS – Performanţă, Eficacitate și Versatilitate
aprilie 29, 2020
Lista de motive pentru care merită să cumperi o semănătoare de precizie Väderstad Tempo. Partea 1/2
mai 23, 2020
 

McCORMICK cucerește piaţa de tractoare din Romania!


autor: dr. ing. Ioan Ladislau Caba
INMA sucursala Timișoara

Compania Vest Tract a fost înfiinţată în anul 2004 din pasiunea pentru agricultură sustenabilă și cu dorinţa de a aduce fermierilor cele mai noi utilaje pentru a folosi la capacitate maximă resursele de care dispun și a obţine recolte bogate.

Compania este specializată în comerţul cu tractoare, mașini și utilaje agricole, echipamente de deszăpezire, piese și accesorii pentru tractoare.

Din anul 2016 sunt importatori oficiali al tractoarelor McCormick pentru NW a României (13 judeţe), tractoarele fabricate în Italia sunt disponibile într‐o mare varietate de putere și echipare la sediul societăţii din judeţul Timiș și la punctele de lucru: Galicea Mare în jud. Dolj, Biharia în jud. Bihor și la Luncani în jud. Cluj.

Tractoarele McCormick oferă putere, inovaţie tehnică, economie de combustibil, fiabilitate și un raport calitate ‐ preţ excelent.

Cu o gamă largă de modele, cu o variaţie de putere începând cu 43 CP Seria X2 până la 310 CP seria X8. Indiferent de mărimea și de nevoile explotaţiilor agricole, McCormick poate asigura forţă de tracţiune necesară care să facă faţă tuturor solicitărilor.

Mai jos dorim să vă prezentăm modelul X8, special proiectat pentru a satisface cele mai exigente nevoi, gândit să integreze perfect tehnologiile viitorului în modelele construite azi.

Tractor McCormick Model X 8.680 VT‐DRIVE