Uzina de galvanizare JOSKIN POLSKA Evenimentul Deceniului
martie 15, 2021
Echipamente de lucrat solul Iasen Garden
martie 30, 2021
 

Multicultivator ZEUS


dr. ing. Ioan Ladislau Caba
INMA sucursala Timișoara

Dintre gama largă a cultivatoarelor concurente pe piaţa de utilaje agricole românești, multicultivatorul ZEUS, fabricat la Arad de către unicul producător de utilaje agricole din acest judeţ, IADRAN AGRI SRL, se remarcă prin flexibilitate şi adaptabilitate la condiţii diferite de lucru.

Aceste atribute ne permit să tragem concluzia că alegerea este potrivită şi investiţia este sigură alegând aceste utilaje.

Multicultivatorul ZEUS se remarcă prin modul de lucru, cantităţi mari de resturi vegetale rămase în urma recoltării sunt mărunţite şi amestecate ‐încorporate uniform în solul cultivat. Poate lucra straturile superficiale sau până la adâncimea maximă de 40 cm, asigurând crearea unui pat germinativ de calitate în majoritatea cazurilor chiar dintr‐o singură trecere. Astfel fermierii pot salva timp preţios de lucru şi pot economisi combustibil.

Mărunţirea resturilor vegetale de pe suprafaţă sau din straturile superficiale precum şi încorporarea acestora se realizează cu setul de talere de discuri independente, poziţionate în partea din faţă a utilajului. Rulmenţii sunt de calitate superioară, fără întreţinere. Bilele sunt scufundate în baie de ulei.

Bateria de discuri este urmată de sapele agresive care prelucrează solul la o adâncime de 15‐30 cm. Aripioarele sunt confecţionate cu o formă specialã care permite o bună încorporare a resturilor vegetale şi o prelucrare a solului. Sapele sunt confecţionate din oţel de înaltã calitate, cu profil special pentru afânare şi mărunţire superioară.

Multicultivatorul Zeus este prevăzut din construcţie cu niște seturi de talere intermediare poziţionate între sape şi tăvălugi, care au rolul de uniformizare şi mărunţire a solului.

La acestea se mai adaugă și un tãvãlug dublu inelar cu autocurăţare. Tăvălugul oferă o foarte bună mărunţire şi afânare a solului.
Partenerul tău de încredere pentru lucrările solului!

La noi calitatea este pe prim plan!

Producător de utilaje agricole cu capital 100 % românesc și unic producător din zona Arad!

SC IASEN GARDEN SRL
Calea Timișorii nr.212; Arad, Jud. Arad
Mobil: 0757081023 ; 0722390064; 0735881151; 0729062099
Tel/fax: 0257218821; 0357815750
E‐mail: iasengarden@yahoo.com; www.iasengarden.ro