O poveste de succesTehnologie inovatoare de sudare și manipulare
aprilie 13, 2020
CABINA PENTRU DEZINFECTIE 100 % INOX ALIMENTAR, COMPLET AUTOMATA
mai 7, 2020
 

Piese metalice unicat realizate prin așchiereS.C. ANTEMIE S.R.L. execută diverse piese metalice unicat realizate prin așchiere după desenul beneficiarului sau după un model prezentat de client precum și prelucrări mecanice diverse; realizăm și proiectarea pieselor sau a dispozitivelor cerute.
S.C. ANTEMIE S.R.L. asigură o gamă variată de tratamente termice pieselor mecanice executate (ex: călire, îmbunătăţire, cementare, carbonitrurare) precum și tratamente de protecţie a suprafeţelor pieselor metalice (ex: brunare), prin colaboratorii săi.
Deasemenea executăm și lucrări de gravură (ex: litere tipografice, poansoane, ștampile, etc.)
Realizăm piese metalice de schimb sau piese metalice unicat pentru:
• industria constructoare de mașini • industria poligrafică • industria ușoară • industria lemnului
• industria alimentară • industria farmaceutică • industria de ambalare

 

Automatizări Industriale


Oferim o gamă variată de servicii de automatizări industriale, având experienţa și cunoștinţele necesare proiectării dispozitivelor necesare în industria alimentară, cosmetică, farmaceutică, dar și în alte industrii.
Echipa noastră vă va oferi soluţia completă adaptată nevoilor dumneavoastră si va satisface toate cerinţele în termenul indicat și la costul agreat.
Realizăm o gamă variată de mașini de ambalat, ce pot fi personalizate în funcţie de nevoile firmei tale, ale producţiei și de domeniul de activitate. Mașinile noastre sunt concepute pentru a fi eficiente și performante cu costuri de întreţinere reduse. În plus, sunt adaptate pentru diverse tipuri de produse, precum: alimentare, cosmetice, farmaceutice sau industriale.

S.C. ANTEMIE SRL
Str. Zizinului nr. 110, Brasov, Jud. Brasov
Mobil: +40 740 973 586; Fax: 0268/332.446
simona.antemie@antemie.ro
www.antemie.ro