Noua linie de produse MIM, MIS
aprilie 3, 2020
O poveste de succesTehnologie inovatoare de sudare și manipulare
aprilie 13, 2020
 


Proiectoare de profile, Ceasuri comparatoare, Autocolimatoare


Proiectoare de profile

Proiectoarele de profile Nikon aplică principiile opticii în inspecţia reperelor produse, proiectând profilul magnificat pe ecran. Pentru a se potrivi fiecărei aplicaţii, fiecare proiector de profile vine cu mai multe obiective, fiecare oferind o magnificare diferită, spaţiu de lucru și dimensiune a câmpului vizual.
V‐20B are diametrul ecranului de 500 mm. Acurateţea acestuia este ideală în măsurarea și inspectarea profilelor, suprafeţelor sau a altor aspecte ale reperelor.
Aplicaţii

• Profile (producători de componente din plastic sau metal)
• Măsuratori de suprafaţă
• Fisuri sau defecte ale componentelor

• V‐20B (Diametru ecran 500 mm)
• V‐12B (Diametru ecran 300 mm)

MF‐1001/MF‐501 Digimicro

Seria Digimicro MF‐1001 și MF‐501 oferă măsurători de contact perfecte ale lungimilor, grosimilor și adâncimilor. Echipamentele au o lungime de măsurare egală cu 100 mm respectiv 50 mm și o acurateţe a măsurătorilor de 1 μm la 20 ̊C.
Standurile sunt disponibile din ceramică, oţel sau granit pentru o stabilitate sporită. În același timp, o varietate largă de palpatori este disponibilă pentru a putea face faţă diferitelor tipuri de aplicaţii.

Autocolimatoare 6B/6D

Autocolimatoarele Nikon Metrology pot verifica alinierea și deviaţiile unghiulare mici sau înălţimea prin geometrie simplă. Modelul de autocolimator Darkfield este perfect pentru măsurarea oglinzilor mici și plate. Modelul de autocolimator Brightfield folosește un sistem optic Nikon pentru iluminarea detaliilor de suprafaţă.
Aplicaţiile implică inspecţii de planeitate a suprafeţelor, alinierea componentelor cu suprafeţe reflectorizante (ex. Lentile CD player), precum și măsurători legate de mașini‐unelte (ex. liniaritatea axelor, unghiul de indexare).

TOP METROLOGY S.R.L.
Blvd. Iuliu Maniu Nr.7‐11
Complex Apaca
Sector 6, București
Tel: +40 746.608.707; Fax: +40 37.810.5808
office@topmetrology.ro / www.topmetrology.ro