Proinvest Group – Divizia Scule
mai 18, 2020
Proinvest Group – Divizia Bare si Tevi Cromate
mai 20, 2020
 


 

Proinvest Group is a multiproduct company, with multiple manufacturing facilities specialized in steel processing, from simple components for construction up to tooling and precision mechanical components.

With over 500 dedicated employees, Proinvest Group specializes in steel processing since 2000 and currently benefits from the 40 years experience of the Scudas tools and components factory, acquired in April 2015.

Production and sales program of Proinvest Group comprises several groups of products, from construction components up to precision mechanical components for engineering ­and general industry.


Proinvest Group este o companie multiprodus, cu multiple facilități de producție specializate în prelucrarea oțelului, de la simple componente pentru construcții până la scule și componente mecanice de precizie.

Cu peste 500 de angajați dedicați, Proinvest Group se specializează în prelucrarea oțelului începând cu anul 2000 și beneficiază în prezent de experiența de aproape 40 de ani a fabricii de scule și componente mecanice Scudas, achiziționată în aprilie 2015.

Programul de producție și vânzări a Proinvest Group cuprinde mai multe grupe de produse, de la componente pentru construcții până la componente mecanice de precizie pentru inginerie și industrie generală.


Divizia Profile Speciale
 

Divizia Profile Speciale dezvoltă și produce profile speciale din oțel obținute prin tragere la rece. Datorită calității ridicate a materialului, a respectării cu strictețe a cerințelor clientului și a livrării la timp, profilele speciale se folosesc cu succes în majoritatea domeniilor industriei constructoare de mașini, în fabricarea utilajelor, în ingineria mecanică și de precizie, feroviară, navală, aeronautică și spațială.

In industria automotive, astfel de profile se folosesc pentru realizarea componentelor, pentru motor, dar și pentru caroserie. Profilele speciale din oțel se utilizează pentru automatizările industriale, în special pentru tehica liniară, în industria energetică și în cea medicală, dar și pentru constructii civile, acolo unde inginerii întâlnesc diverse provocări pentru designul sau rezistența unei cladiri.

Șine de ghidare pentru ghidaj liniar

Materii prime

• Otel carbon
• Otel aliat
• Otel calit
• Otel de cementare
• Otel pentru rulmenti
• Otel de arc
• Otel inoxidabil

Profile hexagonale pentru piulițe de precizie


 
Axe canelate pentru sisteme de ghidaj