Proinvest Group – Divizia Componente Mecanice
mai 18, 2020
Proinvest Group – Divizia Profile Speciale
mai 20, 2020
 


 

Proinvest Group is a multiproduct company, with multiple manufacturing facilities specialized in steel processing, from simple components for construction up to tooling and precision mechanical components.

With over 500 dedicated employees, Proinvest Group specializes in steel processing since 2000 and currently benefits from the 40 years experience of the Scudas tools and components factory, acquired in April 2015.

Production and sales program of Proinvest Group comprises several groups of products, from construction components up to precision mechanical components for engineering ­and general industry.


Proinvest Group este o companie multiprodus, cu multiple facilități de producție specializate în prelucrarea oțelului, de la simple componente pentru construcții până la scule și componente mecanice de precizie.

Cu peste 500 de angajați dedicați, Proinvest Group se specializează în prelucrarea oțelului începând cu anul 2000 și beneficiază în prezent de experiența de aproape 40 de ani a fabricii de scule și componente mecanice Scudas, achiziționată în aprilie 2015.

Programul de producție și vânzări a Proinvest Group cuprinde mai multe grupe de produse, de la componente pentru construcții până la componente mecanice de precizie pentru inginerie și industrie generală.


Divizia Scule, Dispozitive și Accesorii
 

Scule, Portscule si Accesorii marca SCUDAS

Portsculele marca SCUDAS, dedicate mașinilor unelte CNC, se caracterizează prin orientarea și fixarea rapidă în alezajul arborelui principal sau în cadrul magaziei de scule, prin stabilitatea prinderii și capacitatea ridicată de absorbţie a vibraţiilor, precizia excelentă, garantând scurtarea timpilor auxiliari și creșterea productivităţii. În portofoliul de produse regăsiți portscule cu prindere BT și ISO pentru frezare și găurire, echilibrate dinamic G2.5- 14000 - 25000 rpm, cu bătaie radială de 0,003 mm.

Portscule (Ex. Mandrine)
 

Cuțite cu plăcute amovibile marca SCUDAS

Compatibile cu toate tipurile de strunguri clasice dar și cu comandă numerică, cuţitele marca SCUDAS pentru strunjire exterioară și interioară sunt echipate cu plăcuţe amovibile specializate, din carburi metalice, capabile să prelucreze fontă, oţeluri carbon, oţeluri aliate, oţeluri inoxidabile și aliaje de titan. Echiparea corpului de cuţit cu plăcuţe specializate oferă utilizatorilor versatilitate, precizie și economii de scară în utilizarea sistemelor de strunjire.

Scule de taiere
 

Cuţite pentru fâșiere și de ghilotină marca SCUDAS

Divizia Scule, Dispozitive și Accesorii asigură proiectarea și executarea unei game largi de scule, dispozitive și accesorii pentru diferite operaţii de tăiere, atât longitudinală cât și transversală. Gama de produse și accesorii pe care o comercializăm include cuțite ghilotină dar și cuţite rotative de decupare - ce pot avea patru tipuri de suprafeţe, separatoare folosite pentru ejectarea, transportul, ridicarea sau stabilizarea materialului, inelele de decupare din aliaje de oţel pentru fâșierea materialelor subţiri sau inelele detașabile cu poliuretan sau cauciuc, distanţiere dar și piuliţe de blocare hidraulice, care asigură distribuţia optimă a presiunii, setări reproductibile garantate, scurte perioade de setare și ușurinţă în utilizare.

Cutite rotative