Noi modalităţi de prelucrare a transmisiilor
mai 11, 2021
Noul P6006 Exchangeable
mai 17, 2021
 

TĂIEREA PROFILELOR CU LASER


Societatea LIMEX TOTAL GROUP S.R.L., și‐a achiziţionat recent un echipament de debitare laser de tip fiber a ţevilor, cu capabilităţi de debitare atât profile rotunde sau rectangulare, cât și profile de tip corniere, HEA, IPE, UNP.

Puterea de tăiere este de 4 kW.
Diametrul minim admis este de 20 mm, în timp ce diametrul maxim admis este de 220 mm.
Lungimea maximă a materialului de prelucrat este de 6 metri.

Utilizând această tehnologie, avem capacitatea de a oferi clienţilor noștrii produse care să se încadreze în standardul ISO 2768.

Utilizând modele 3D ale reperelor solicitate, putem genera oferte de preţ foarte rapid.

Costurile de producţie la asemenea repere este relativ mic, comparativ cu alte procedee de prelucrare ale profilelor cu contururi complexe, societatea noastră vă garantează cel mai mic preţ de pe piaţă pentru acest segment de prelucrări, dar și pentru partea de debitare laser table.

Folosind echipamente de ultimă generaţie, suntem capabili să respectăm cele mai riguroase standarde de calitate în ceea ce privește debitarea cu laser, atât a tablelor, cât și a ţevilor. vVă reamintim că societatea noastră are și capabilitatea de debitare laser a tablelor, folosind tehnologia fiber, cu grosimi de la 0.3 mm, până la 30 mm în oţel carbon, 12 mm în inox și 15 mm în aluminiu, formatul maxim fiind de 2000x4000 mm.

În pozele de mai jos se pot observa câteva exemple de aplicaţii pentru asamblări de table și ţevi.


LIMEX TOTAL GROUP SRL
+40 368 007 975; +40747 925 115
Email : info@limex.ro / comercial@limex.ro
Lunca Calnicului, strada I.C. Frimu , nr. 1, judetul Brasov