Agrisag GD3500 – Calitatea se produce acum si in Romania
iulie 9, 2018

 

Titan Machinery - Tractoarele CASE IH Farmall A

 

Fie că vorbim despre activităţile specializate în culturi de câmp, fie că vorbim despre activităţiile specializate în creșterea animalelor, fie despre activităţile mixte, gestionarea producţiei de hrană joacă un rol economic deosebit de important, atât pentru fermierii mici și mijlocii, cât și pentru fermierii mari din ţările aflate în curs de dezvoltare, cum este și România. Titan Machinery își propune să consolideze lanţul valoric al activităţilor multiple din ferme, venind în sprijinul fermierilor cu un tractor mic, compact, multifuncţional și fiabil, care este foarte ușor de utilizat chiar și de către cei începători. Acesta are rolul de a simplifica procesele de lucru, astfel încât fermierul să mute accentul de pe modalitatea de lucru, pe ceea ce este mai important pentru el și anume calitatea și poductivitatea activităţii. Tractoarele Farmall A cu puteri cuprinse între 55 și 75 CP, concepute de producatorul american CASE IH, reprezintă în termeni metaforici braţul drept de fier al fermierului, fiind pregătite oricând să execute o multitudine de lucrări agricole, edilitare sau industriale.
Fiind echipate cu motoare puternice dar economice, tractoarele din seria Farmall A se ridică la cele mai înalte așteptări. Pedala de acceleraţie rapidă simplifică activităţile de transport rutier, iar cuplul ridicat dezvoltat de motor garantează faptul că aceste tractoare pot îndeplini sarcini care implică utilizarea prizei de putere (PTO). Tractoarele din seria Farmall A sunt extrem de manevrabile și capabile să intre cu ușurinţă chiar și în hambarele și grajdurile tradiţionale pentru animale cu acoperișuri joase. Case IH pune la dispoziţie o gamă largă de anvelope pentru aceste tipuri de tractoare: anvelope pentru gazon/iarbă, anvelope industriale rezistente la uzură și potrivite pentru operaţiunile efectuate pe suprafeţe pavate, anvelopele pentru rânduri înguste potrivite pentru lucrările agricole speciale și anvelope standard ‐ de tracţiune cu cel mai larg domeniu de aplicabilitate.

Integrare perfectă în afacerea dumneavoastră

Simplitatea design‐ului, preţul mic de achiziţie şi costurile reduse de exploatare fac din tractoarele Farmall A o investiţie înţeleaptă, care se va amortiza rapid, chiar în cazul fermelor mici şi mijlocii. Comenzile poziţionate logic și ergonomic pe console, dispunerea corectă a instrumentelor pe noul tablou de bord fac parte dintre facilităţile care ușurează operarea tractoarelor din seria Farmall A, indiferent de lucrarea care trebuie executată. Levierele mecanice de comandă precum și comutatoarele se află permanent la îndemâna operatorului, care va începe să lucreze cu utilajul aproape instinctiv după un scurt timp petrecut în spatele volanului.

Robuste și fiabile

Pompa hidraulică cu debit de 47 l/min, cele 3 perechi de cuple hidraulice în partea din spate a tractorului și sarcina maximă de ridicare 4.700 kg plasează tractoarele din seria Farmall A pe un loc fruntaș în clasa din care fac parte. Acestea sunt echipate standard cu priză de putere (PTO) cu turaţie de 540 rpm. Opţional, clienţii pot alege tractoare echipate cu prize de putere de tip 540/540E sau 540/1000 şi prize de putere cu acţionare servo‐asistată. Modelele de prize de putere 540E și 1000 corespund mai bine curbelor de putere și cuplu dezvoltate de propulsoarele acestor tractoare, necesitând o turaţie mai redusă a motorului pentru a fi rotite. Așadar, eficienţa consumului de carburant este și mai ridicată.

Design reușit și siguranţă ridicată

Tractoarele din seria Farmall A îndeplinesc cele mai recente standarde de siguranţă referitoare la protecţia operatorului, iar motoarele acestora respectă cele mai stringente norme de emisii pentru a asigura un mediu de lucru mai sigur şi mai curat. Design‐ul reuşit al transmisiei, componentele de cea mai bună calitate şi durabilitatea construcţiei garantează fiabilitatea excepţională a acestor tractoare. Indiferent de dotările pe care le alege pentru ele, fermierul poate fi sigur că tractoarele din seria Farmall A nu îl vor dezamăgi.

Exploatare facilă și confort sporit

Cabina spaţioasă şi silenţioasă, scaunul de mari dimensiuni şi volanul reglabil permit tuturor operatorilor, indiferent de conformaţia corporală, să‐şi găsească o poziţie de lucru cat mai relaxantă. Dispunerea intuitivă şi ergonomică a comenzilor asigură un mediu de lucru confortabil pentru operator. Portierele cu deschidere largă şi podeaua plată asigură urcarea şi coborârea rapidă a operatorului din cabină atunci când acesta execută diferite lucrări cu tractorul în cadrul fermelor de animale. Cabina tractoarelor din seria Farmall A asigură vizibilitatea neîngrădită a operatorului de jur împrejurul utilajului, în toate direcţiile, iar acoperişul în care poate fi integrat un parbriz transparent opţional contribuie la sporirea siguranţei în exploatare a tractorului.