IRUM a lansat noul Tractor AGricol ROmânesc – TAGRO
aprilie 9, 2020
ARBOS – Performanţă, Eficacitate și Versatilitate
aprilie 29, 2020
 

VENTOR 4150
Recoltarea cartofilor cu și mai mult confort

La Agritechnica, în 2017, a fost introdusă pentru prima dată combina de recoltat cartofi autopropulsată cu patru rânduri, VENTOR 4150. Pentru anul 2020, mașina cu premiul pentru inovaţie Agritechnica, medalia de argint „Mașina anului 2018”, vine cu multe caracteristici noi.
Confortul operatorului

Confortul operatorului a fost în vizorul dezvoltării ulterioare a VENTOR 4150. Noua cabină confort beneficiaza de izolare fonică optimizată, sporind confortul. Pentru a vă asigura că operatorul rămâne concentrat și odihnit în permanenţă, chiar și în zilele lungi de lucru, un scaun de șofer premium este utilizat în cabină. Scaunul din piele cu spătarul foarte ridicat, ventilaţia activă, încălzirea scaunului și suspensia de aer cu absorbţie de șoc reglabilă oferă un loc de muncă relaxant. Alte caracteristici includ o cutie mare frigorifica și radio cu kit‐ul hands‐free ca standard.

Totul la vedere
VENTOR 4150 este echipat standard cu noul sistem video GRIMME SmartView, astfel încât utilizatorul să aibă o vedere excelentă asupra procesului de recoltare și a buncarului. Funcţiile unice ale sistemului video sunt afișarea imaginilor de înaltă rezoluţie cu funcţie de zoom, funcţia de mișcare lentă în direct, transferul de imagini în direct pe dispozitivele mobile prin Wi‐FI și afișarea usor configurabila a imaginilor. SmartView a fost lansat la Agritechnica 2019.

Inovaţii suplimentare
Un sistem de ungere a lanţului buncarului este standard începând cu 2020. Sistemul de ungere asigură o durabilitate mai lungă a lanţului buncărului și crește confortul utilizatorului, deoarece ungerea manuală devine inutila. Utilajul este propulsat de motoarele puternice de ultimă generaţie de 630 CP Mercedes‐Benz, ce îndeplinesc stadiul V de emisii poluante.
Conexiune la myGRIMME
Ca standard, toate mașinile de recoltat autopropulsate GRIMME sunt echipate cu o unitate de telemetrie care permite conectarea clienţilor la portalul myGRIMME. În myGRIMME parametrii utilajului, locaţia curentă și istoricul deplasarii pot fi vizualizate oricând pe google maps®. Dacă utilizatorul folosește un software agricol certificat, un sistem de informaţii de gestionare a fermelor (FMIS), este posibil să conectaţi acest software prin intermediul agregatorului platformei de schimb de date cu myGRIMME. La cerere, puteţi apoi să trimiteţi date despre mașină și GPS de la utilaj la FMIS.
Pentru toate combinele autopropulsate GRIMME, există pachete de service individuale prestabilite, care includ service‐ul complet inclusiv pentru piesele supuse uzurii în cea mai înaltă etapă, PROTECT.