Väderstad prezintă Tempo L 16‐24 Central Fill
decembrie 14, 2021
Noul Bobcat MaxControl aduce controlul viitorului pe mașini
decembrie 14, 2021

 

WAGO TR

Remorcă pentru transportul de baloţi

 

 
După ce a preluat în 2012 compania Leboulch (producător francez de remorci basculante agricole, remorci împrăştiere bălegar și remorci pentru transportul de baloţi), JOSKIN a decis să regândească dezvoltarea remorcilor pentru transportul de baloţi Leboulch pentru a le adăuga la propria sa gamă. Obiectivul este simplu: să folosim experienţa mărcii Leboulch, dar și tehnica și progresul tehnologic JOSKIN, pentru a crea o remorcă de baloţi îmbunătăţită, adaptată nevoilor pieţei.

Gama JOSKIN de remorci pentru transportul baloţilor este împărţită în modele galvanizate și vopsite. Deși aceste două versiuni au aceeași structură de bază, care este în principal tubulară pentru o mai bună rezistenţă la torsiune, designul lor nu este complet identic.
Remorcile galvanizate pentru transportul baloţilor au o platformă echipată cu o tablă de oţel de înaltă rezistenţă la tracţiune de 4 mm, cu nervuri succesive de‐a lungul lungimii sale pentru a întări rezistenţa podelei. Pentru a evita stagnarea apei, nervurile au orificii pentru curăţare și o scurgere rapidă a lichidului. Marginile laterale sunt ușor înclinate, ceea ce conferă încărcăturii mai multă stabilitate. În cele din urmă, părţile laterale sunt întărite cu nervuri longitudinale. Gama de remorci zincate pentru transportul baloţilor poate fi livrata si cu podea din lemn tratat (4 cm grosime).

Modelele vopsite (în verde JOSKIN) sunt proiectate cu podea din tablă antiderapantă. De asemenea, sunt echipate cu un profil exterior special cu o margine de 2 cm pentru a asigura încărcătura pe lateral.

În termeni generali, gama JOSKIN de remorci pentru transportul baloţilor, fie galvanizate sau vopsite, este certificată conform standardelor europene și franceze până în 2025. Toate remorcile pentru transportul baloţilor JOSKIN, beneficiază de cele mai recente îmbunătăţiri tehnice dezvoltate în diferitele fabrici ale grupului. Modelele zincate sunt fabricate în Polonia, lângă uzina de galvanizare a grupului, iar cele vopsite în fabrica Leboulch din Normandia. Toate accesoriile (bara de tracţiune, scări, osii...) sunt identice la ambele game