Mazarom – Vortex Horizontal Profiler 160 XP
august 20, 2018
Top Metrology – Invitatie Workshop
octombrie 19, 2019
 

Utilizatorii pot găsi informaţii despre produse, modele, date ce pot fi descărcate și multe altele.


Walter prezintă noul său catalog online, care oferă clienţilor săi informaţii cum ar fi diametrul, lungimea, preţul, disponibilitatea produsului și multe alte informaţii utile.

De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, Walter a simplificat semnificativ procesul de identificare a produselor, oferind trei moduri de căutare:

  1. Folosind aceeași structură ca în catalogul Walter tipărit;
  2. Folosind funcţiile de filtrare adaptabile;
  3. Folosind o căutarea cu ajutorul textului.

Fiecare opţiune de căutare a fost optimizată sau completată cu funcţii noi. De exemplu, în momentul căutării prin intermediul grupării produselor, veţi putea găsi soluţia necesară folosind structura deja familiară din catalogul tipărit Walter. Căutarea cu ajutorul funcţiei de filtrare adaptează continuu numărul de filtre posibile pentru a facilita identificarea sculei dorite. În căutarea cu ajutorul textului, aveţi posibilitatea să găsiţi produsele necesare folosind termeni precum "freză clindro‐frontală" sau coduri ale familiilor de produse ca de exemplu "F4047". Astfel veţi putea găsi simplu și rapid scula dorită.

Catalogul online Walter a fost de asemenea optimizat pentru dispozitive mobile. În plus faţă de informaţiile despre produs, veţi avea acces la o varietate de informaţii suplimentare cum ar fi caracteristicile în conformitate cu DIN 4000, desene 2D sau modele 3D STEP pentru propriile simulări CAD/CAM. De asemenea, veţi primi informaţii privind plăcuţele amovibile compatibile cu corpul sculei, informaţii tehnice, precum și piese de schimb și accesorii. Aveţi posibilitatea să vizualizaţi conţinutul suplimentar pe website‐ul Walter și, dacă este necesar, să plasaţi o comandă prin Walter TOOLSHOP.

Walter descrie funcţia ”Aplicaţii pentru scule" ca un instrument eficient care oferă utilizatorilor datele de prelucrare specifice aplicaţiei pentru scula selectată, prin conectarea directă la ”sistemul de navigaţie pentru prelucrare” Walter GPS.