Demo RoomIndustrie Demo Room

Global Industrie Paris 2022

Share this article

9 companii românești au fost prezente la târgul GLOBAL INDUSTRIE PARIS, în perioada 17-20 martie 2022, sub Pavilionul național al României, organizat de Ministerul Antreprenorialului și Turismului (MAT), împreună cu Federația Patronală din Industria Construcțiilor de Mașini (FEPA-CM).

Târgul internațional Global Industrie este cel mai amplu eveniment european de subcontractare industrială, manifestarea având loc sub înaltul patronaj al Președintelui Republicii Franceze. Principalele produse și servicii promovate de expozanții români prezenți la acest eveniment au fost: mecanică și turnare de precizie, pompe, piese de mare complexitate pentru echipamente, subansamble pentru linii transportoare, soluții pentru tăiere laser, îndreptare, debavurare, subansamble și sisteme de injecții pentru tractoare, confecții metalice, arcuri, cabluri, chingi, plase elastice, semifabricate forjate si automatizări.

Pentru prima dată în istoria participărilor la târguri, România a participat si cu pavilion pe platforma de Realitate Virtuală, fiind prima și singura țară din lume care a participat la un eveniment de această amploare, atât cu pavilion fizic, cât și cu pavilion în VR.

Participarea concomitenta cu pavilion fizic și cu stand pe platforma VR a deschis o nouă etapa în modalitatea de participare la târguri de acum încolo. Standurile în Realitatea Virtuala sunt o completare a standurilor fizice, care deschide o poartă foarte largă, fără limite, către vizitatorii din orice colț al lumii, oferindu-le acestora posibilitatea de a participa la un târg, de a vedea produse și tehnologii noi și de a discuta cu reprezentanții companiilor expozante, din fotoliul de acasă, dar exact ca și când ar fi la fața locului.

Strângerile de mâini de la sfârsitul discuțiilor schimbă automat cărtile de vizită ale interlocutorilor. Nu cred că mai este nevoie să subliniez multitudinea de avantaje pe care o oferă această variantă de participare pentru vizitatori (costuri reduse, posibilitate de a vizita mult mai multe standuri într-o aceeași perioadă de timp, posibilitatea de a descărca și păstra orice informație dorită etc.), dar și expozanților le oferă posibilitatea unică, de a-și prezenta absolut toate produsele, de a le monta și demonta în câteva minute, de a face demonstrații care ar fi imposibil de realizat în varianta fizică, etc.

Felicitări companiilor românești participante!

Succes pe viitor!

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 19 - 1 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Hannover Messe 2022 – Stand automatică
Noul Case IH Optum CVXdrive® AFS Connect®

TechnoMarket
Sisteme de Fabricatie

TechnoMarket
AgroTechnica


    Indagra
    AgroTechnica

    Citeste si: