AGT – Premium

Share this article

AGENT TRADE s-a înființat în 1994 ca firmă cu capital integral românesc.

În anul 2000 Consiliul de Administrație al societății a hotărât înființarea unui department de montaj și producție, care și-a demarat activitatea cu montajul generatoarelor de curent și sudură – marca AGT.

Treptat, prin asigurarea și menținerea unui nivel calitativ european în procesul de fabricare a generatoarelor de curent și sudură, AGT a devenit unul din cei mai importanți producători de grupuri electrogene portabile (cu puteri între 1,6 si 15 kVA) sau staționare (cu puteri până la 75 kVA). Gama realizată este completată de generatoarele de sudură cu intensități ale curentului de până la 400 Amp.

În acest moment, pe langă generatoarele de curent și sudură, AGENT TRADE produce o gamă completă de motosape și echipamente pentru mică mecanizare în grădinărit și agricultură, echiapmente pentru industria construcțiilor, motopompe.

Din această gamă am ales să vă prezentăm gama de motosape AGT Premium, echipate cu motoare Honda sau Kohler.

AGT 6500 / 7500 PREMIUM

BONUS !!!

Gamele de motosape AGT 6500 / 7500 PREMIUM sunt proiectate pentru a satisface toate cerințele utilizării în lucrări de prelucrare a solului în gospodării și grădini.

Pentru modelul 6500 Premium, transmisia cu 3 viteze (2 înainte și una înapoi), iar motorizarea HONDA sau KOHLER cu puteri între 5,5 CP și 6,5 CP, o fac alegerea ideală pentru o utilizare profesională.

Pentru modelul 7500 Premium, transmisia directă cu ambreiaj multidisc în baie de ulei, cutia de viteze din fontă și motorizarea HONDA sau KOHLER o fac alegerea perfectă pentru soluri tari și pentru o utilizare profesională.

Ambele variante respectă standardul de securitate EN709 pentru o utilizare în deplină siguranță:

 • modelul 6500 cu transmisie inversată, manetă transmisie cu dublă acționare, protecție suplimentară pentru tobă, apărători de cuțite cu grosime de 2 mm și lățime de 600 mm, cutie de viteze cu punct neutru între vitezele de mers înainte și mers înapoi și distanțele minime dintre poziția operatorului și cuțitele de frezare.
 • modelul 7500 cu ambreiaj inversat, manetă ambreiaj cu dublă acționare, protecție suplimentară pentru tobă, apărători de cuțite cu grosime de 2 mm și lățime de 600 mm și distanțele minime dintre poziția operatorului și cuțitele de frezare.

Avantaje:

 • Lungimea și poziția ghidonului oferă o manevrabilitate sporită și un efort minim din partea utilizatorului.
 • Maneta de reglare rapidă a ghidonului în lateral permite rotirea ghidonului în timpul lucrului pentru evitarea obstacolelor sau pentru virare.
 • Manetă de reglare rapidă a înălțimii ghidonului.
 • Freze cu diametru de 350 mm, cuțite elicoidale durabile din oțel tratat termic cu grosime de 6 mm și lățime de 40 mm și discuri de capăt.
 • Sistem de transport al frezelor.
 • Filtru de aer în baie de ulei pentru o întreținere ușoară (doar pentru motoarele GX).
 • 3 ani garanție pentru motoarele Honda GX și Kohler.
 • Sistem rapid de montare a motosapei: ghidonul se fixează cu ușurință pe cadru iar cuțitele frezelor sunt deja montate.
Articol de

S.C. AGENT TRADE SRL
Soseaua de Centura nr. 32, Comuna Tunari, cod 077180, Judetul Ilfov, Romania
Tel: +4021-2665131; +4021-2665132; +40372-730551
Fax: +4021-2665133
e-mail: office@agt.ro
www.agt.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 28 - 11 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
CBNagro.tech – Monitorizare si Automatizare pentru silozuri si magazii
FrigMania – Containere frigorifice

TechnoMarket
Sisteme de Fabricatie

TechnoMarket
AgroTechnica


  Indagra
  AgroTechnica

  Citeste si:

  Nu am găsit niciun rezultat.