IRUM – Debitare

Share this article

Departamentul de confectii metalice din cadrul firmei noastre constituie o parte importanta a liniei de produtie IRUM de peste 60 de ani: de la caroserie pana la rezervoare, o mare parte din piesele si accesoriile utilajelor TAF se produc aici. De asemenea, bazandu-ne pe experienta noastra avem capacitatea de a produce cele mai diverse confectii metalice usoare si grele la comanda, dupa cerintele clientului.

In cadrul liniei de productii a utilajelor IRUM, departamentul produce piese precum: capotaje, caroserii, cabine, casete, rezervoare de combustibil, rezervoare de ulei, aparatori far, grilaje, lame TAF, scuturi TAF, sasii TAF etc.

Totodata, departamentul de confectii metalice IRUM are capacitatea de a produce structuri de rezistenta metalica, virolari de table, porti, garduri, grilaje, rafturi, containere, cutii de diferite marimi, elemente de prindere, balamale, precum si multe alte piese, toate dupa cerintele si specificatiile clientului.

Pe langa experienta noastra de peste 65 de ani, un alt atu al departamentului este dotarea tehnica de exceptie. Format din utilaje de ultima generatie, aparate de sudura argon, aparate de sudura mig-mag, roboti de sudura etc., serviciile oferite de catre departamentul de confectii metalice IRUM sunt de cea mai inalta calitate, iar eficienta procesului de produqie se traduce prin preturi avantajoase pentru client.

Articol de

SC IRUM SA
Str. Axente Sever, Nr. 6, 545300, Reghin, jud. Mureș, România
Telefon: +40 365 450 001, Fax: +40 377 101 431
E-mail: office@irum.ro, Web: www.irum.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 18 - 2 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
IRUM – Acoperiri metalice
IRUM – Prelucrari CNC

TechnoMarket
Sisteme de Fabricatie

TechnoMarket
AgroTechnica


    Indagra
    AgroTechnica

    Citeste si:

    Nu am găsit niciun rezultat.