IRUM – Prelucrari CNC

Share this article

Departamentul nostru de prelucrari mecanice contribuie in mod semnificativ la procesul de productie a utilajelor IRUM de peste 65 de ani: de la roti dintate pana la pinioane, o mare parte din piesele pentru TAF-urile noaste sunt produse aici, pe propriile utilaje. De asemenea, folosindu-ne experienta noastra in domeniu, avem posibilitatea de a produce o gama larga de piese prelucrate mecanic la comanda, dupa specificatiile clientului.

Principalele piese produse de catre departamenul nostru sunt atat piese de revolutie cum ar fi: pinioane, roti dintate, roti de lant, axe, angrenaj melc-roata pana la modulul 10, cat si piese de ti carcasa: carcasa troliu, carcasa lantului, carcasa diferential si altele. Dupa cerintele clientului, putem efectua orice fel de prelucrari prin aschiere (pana la dimensiunile Φ1000mm, lungime 4000mm). De asemenea, dat fiind scara la care lucram, un avantaj important fata de concurenta este posibilitatea noastra de a manipula piese de dimensiuni mult mai mari decat un atelier obisnuit.

Sectorul de prelucrari mecanice IRUM dispune de dotari modeme si este format atat din utilaje clasice cat si din utilaje cu comanda numerica (CNC), masinariile performante alaturi de specialistii in prelucrari asigurand un nivel de calitate optim cu maxima eficienta.

Articol de

SC IRUM SA
Str. Axente Sever, Nr. 6, 545300, Reghin, jud. Mureș, România
Telefon: +40 365 450 001, Fax: +40 377 101 431
E-mail: office@irum.ro, Web: www.irum.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 18 + 7 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
IRUM – Debitare
IRUM – Turnatorie

TechnoMarket
Sisteme de Fabricatie

TechnoMarket
AgroTechnica


    Indagra
    AgroTechnica

    Citeste si:

    Nu am găsit niciun rezultat.