Proinvest Group – Scule, Dispozitive și Accesorii

Share this article

Proinvest Group este o companie multiprodus, cu multiple facilități de producție specializate în prelucrarea oțelului, de la simple componente pentru construcții până la scule și componente mecanice de precizie.

Cu peste 500 de angajați dedicați, Proinvest Group se specializează în prelucrarea oțelului începând cu anul 2000 și beneficiază în prezent de experiența de aproape 40 de ani a fabricii de scule și componente mecanice Scudas, achiziționată în aprilie 2015.

Programul de producție și vânzări a Proinvest Group cuprinde mai multe grupe de produse, de la componente pentru construcții până la componente mecanice de precizie pentru inginerie și industrie generală.

Scule, Dispozitive și Accesorii

Scule, Portscule si Accesorii marca

SCUDAS

Portsculele marca SCUDAS, dedicate mașinilor unelte CNC, se caracterizează prin orientarea și fixarea rapidă în alezajul arborelui principal sau în cadrul magaziei de scule, prin stabilitatea prinderii și capacitatea ridicată de absorbţie a vibraţiilor, precizia excelentă, garantând scurtarea timpilor auxiliari și creșterea productivităţii.

În portofoliul de produse regăsiţi portscule cu prindere BT și ISO pentru frezare și găurire, echilibrate dinamic G2.5- 14000 – 25000 rpm, cu bătaie radială de 0,003 mm.

Cuţite cu plăcute amovibile marca

SCUDAS

Compatibile cu toate tipurile de strunguri clasice dar și cu comandă numerică, cuţitele marca SCUDAS pentru strunjire exterioară și interioară sunt echipate cu plăcuţe amovibile specializate, din carburi metalice, capabile să prelucreze fontă, oţeluri carbon, oţeluri aliate, oţeluri inoxidabile și aliaje de titan.

Echiparea corpului de cuţit cu plăcuţe specializate oferă utilizatorilor versatilitate, precizie și economii de scară în utilizarea sistemelor de strunjire.

Cuţite pentru fâșiere și de ghilotină marca

SCUDAS

Divizia Scule, Dispozitive și Accesorii asigură proiectarea și executarea unei game largi de scule, dispozitive și accesorii pentru diferite operaţii de tăiere, atât longitudinală cât și transversală.

Gama de produse și accesorii pe care o comercializăm include cuţite ghilotină dar și cuţite rotative de decupare – ce pot avea patru tipuri de suprafeţe, separatoare folosite pentru ejectarea, transportul, ridicarea sau stabilizarea materialului, inelele de decupare din aliaje de oţel pentru fâșierea materialelor subţiri sau inelele detașabile cu poliuretan sau cauciuc, distanţiere dar și piuliţe de blocare hidraulice, care asigură distribuţia optimă a presiunii, setări reproductibile garantate, scurte perioade de setare și ușurinţă în utilizare.

Articol de

Proinvest Group SRL
Sediu central
Str. Gradinitei nr.1
RO – 705200 Pascani
Tel.: +40 232 760 050
Fax: +40 232 760 040
E-mail: office@proinvestgroup.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 23 + 9 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Proinvest Group – Bare și Ţevi Cromate

TechnoMarket
Sisteme de Fabricatie

TechnoMarket
AgroTechnica


    Indagra
    AgroTechnica

    Citeste si:

    Nu am găsit niciun rezultat.