Multicultivator ZEUS

Share this article

Dintre gama largă a cultivatoarelor concurente pe piaţa de utilaje agricole românești, multicultivatorul ZEUS, fabricat la Arad de către unicul producător de utilaje agricole din acest judeţ, IADRAN AGRI SRL, se remarcă prin flexibilitate şi adaptabilitate la condiţii diferite de lucru.

Aceste atribute ne permit să tragem concluzia că alegerea este potrivită şi investiţia este sigură alegând aceste utilaje.

Multicultivatorul ZEUS se remarcă prin modul de lucru, cantităţi mari de resturi vegetale rămase în urma recoltării sunt mărunţite şi amestecate ‐încorporate uniform în solul cultivat. Poate lucra straturile superficiale sau până la adâncimea maximă de 40 cm, asigurând crearea unui pat germinativ de calitate în majoritatea cazurilor chiar dintr‐o singură trecere. Astfel fermierii pot salva timp preţios de lucru şi pot economisi combustibil.

Mărunţirea resturilor vegetale de pe suprafaţă sau din straturile superficiale precum şi încorporarea acestora se realizează cu setul de talere de discuri independente, poziţionate în partea din faţă a utilajului. Rulmenţii sunt de calitate superioară, fără întreţinere. Bilele sunt scufundate în baie de ulei.

Bateria de discuri este urmată de sapele agresive care prelucrează solul la o adâncime de 15‐30 cm. Aripioarele sunt confecţionate cu o formă specialã care permite o bună încorporare a resturilor vegetale şi o prelucrare a solului. Sapele sunt confecţionate din oţel de înaltã calitate, cu profil special pentru afânare şi mărunţire superioară.

Multicultivatorul Zeus este prevăzut din construcţie cu niște seturi de talere intermediare poziţionate între sape şi tăvălugi, care au rolul de uniformizare şi mărunţire a solului.

La acestea se mai adaugă și un tãvãlug dublu inelar cu autocurăţare. Tăvălugul oferă o foarte bună mărunţire şi afânare a solului.

Articol de

SC IASEN GARDEN SRL
Calea Timișorii nr.212; Arad, Jud. Arad
Mobil: 0757081023 ; 0722390064; 0735881151; 0729062099
Tel/fax: 0257218821; 0357815750
E‐mail: iasengarden@yahoo.com; www.iasengarden.ro

dr. ing. Ioan Ladislau Caba
INMA sucursala Timișoara

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 30 + 5 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Sisteme de injecție diesel & piese auto
Proinvest Group – Componente Mecanice

TechnoMarket
Sisteme de Fabricatie

TechnoMarket
AgroTechnica


    Indagra
    AgroTechnica

    Citeste si:

    Nu am găsit niciun rezultat.