Demo RoomIndustrie Demo Room

MAZAK la MetalShow 2023

Share this article

Cu bucurie și anticipație, Mazak, unul dintre cei mai renumiți producători de echipamente de prelucrare a metalelor din lume, și-a făcut debutul strălucitor la târgul MetalShow 2023, desfășurat în București, România.

Cu un stand amplasat într-un loc central și atrăgător, Mazak a impresionat vizitatorii cu o gamă largă de tehnologii avansate și soluții de prelucrare a metalelor. Standul a fost decorat în culorile distinctive ale companiei – albastru și portocaliu – și a oferit o atmosferă modernă și captivantă.

Echipa de specialiști Mazak, experimentată și dedicată, a fost prezentă pentru a oferi asistență și informații detaliate despre produsele și serviciile oferite. O gamă variată de mașini-unelte, cum ar fi centre de prelucrare orizontală și verticală, strunguri cu comandă numerică și soluții de automatizare, a fost expusă cu mândrie. Acestea au demonstrat inovația și performanța superioară pentru care Mazak este cunoscut în întreaga lume.

Participarea la MetalShow 2023 a fost o oportunitate valoroasă pentru Mazak de a interacționa direct cu clienții, de a cunoaște nevoile lor specifice și de a oferi soluții personalizate.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 21 - 6 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Mazak va prezenta la EMO 2023 o perspectivă completă asupra fabricării avansate
Global Industrie 2023

TechnoMarket
Sisteme de Fabricatie

TechnoMarket
AgroTechnica


    Indagra
    AgroTechnica

    Citeste si: