Sisteme de fabricatieSisteme de Scule

Silver devine Gold Tiger·tec® Gold are o utilizare universală la frezele Walter

Share this article

Odată cu sortul Tiger·tec® Gold WSP45G, Walter a dezvoltat o generație de plăcuțe amovibile care înregistrează un salt tehnologic datorită performanței mai mari cu 30% în ISO P, M şi S; în oțel, se înregistrează o creştere de până la 75% a performanțelor. Dacă, în prima etapă, Walter a lansat plăcuțele amovibile pentru cele mai noi freze, Xtra·tec® XT, Walter BLAXX şi M4000, în a doua etapă au fost adăugate plăcuțe amovibile pentru alte freze Walter, de exemplu, frezele cilindro-frontale, frezele ştiulete şi frezele disc Xtra·tec®, precum şi frezele Highfeed şi frezele de copiere. Odată cu cea de-a treia etapă, adică cea de lansare a sortului PVD WSP45G, Tiger·tec® Gold a devenit universal: Utilizatorii pot utiliza acum cel mai nou sort, Tiger·tec® Gold WSP45G, la toate frezele Walter.

Tehnologia de acoperire şi structura stratului de acoperire sunt decisive în ceea ce priveşte performanța sortului, care este unică pe piața globală: Stratul superficial ZrN de culoare aurie, vizibil la exterior, permite un comportament optim la frecare, precum şi o identificare foarte bună a uzurii. Datorită multistratului din oxid de aluminiu (Al2O3), plăcuțele rezistă la temperaturi înalte. Stratul TiAlN şi substratul din carbură metalică de la bază cresc rezistența la uzură. Datorită acestor caracteristici, plăcuțele sunt adecvate în special pentru condiții dificile de prelucrare, cum ar fi aşchierile întrerupte, lungimile mari în consolă cu tendință de vibrații sau pentru prelucrarea cu lichid de răcire. Cu noul sort, utilizatorii pot beneficia acum de avantajele tehnologiei Tiger·tec® Gold în cazul tuturor frezelor Walter: datorită durabilității mult mai mari, valorilor mai ridicate ale regimului de aşchiere şi fiabilității mai mari.

Articol de

Walter Tools S.R.L. Timișoara
Tel.: +40-256-406218; Fax: +40-256-406219
E-mail: service.ro@walter-tools.com
www.walter-tools.com

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 19 + 6 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
HannoverMesse 2018 – stand mecanica
LEMKEN investește 18 milioane EUR într-o nouă fabrică pentru tehnologia de prășit

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: