AgrotechnicaMasini de Semanat si Plantat

LEMKEN investește 18 milioane EUR într-o nouă fabrică pentru tehnologia de prășit

Share this article

În 2018, specialistul în tehnologie agricolă a adăugat tehnologia de prășit, un domeniu promițător pentru viitor, la gama sa de produse pentru agricultură profesională. De atunci, Steketee, fabrica olandeză de mașini pe care LEMKEN a achiziționat-o în acest scop, a crescut rapid, beneficiind de trecerea globală către controlul mecanic al buruienilor controlat de cameră. Prin urmare, LEMKEN va investi într-o nouă fabrică care va fi construită în Dinteloord (Brabantul de Nord), nu departe de instalația actuală. Această nouă fabrică va fi, de asemenea, conectată la New Prinsenland Agro Food Cluster ca un beneficiu suplimentar. Fabrica este programată să își deschidă porțile la sfârșitul anului 2023 și va angaja cel puțin 30 de oameni suplimentari.

Directorul general al LEMKEN, Anthony van der Ley, explică motivele acestei decizii: „Lumea din jurul nostru se schimbă rapid. De aceea, toți cei implicați în lanțul de producție trebuie să lucreze împreună pentru a asigura sustenabilitatea producției alimentare. Agricultura primară în special joacă aici un rol de pionierat. Noile tehnologii deschid o gamă largă de posibilități. De exemplu, prin trecerea la controlul mecanic inteligent al buruienilor putem aplica mai precis produsele de îngrijire a culturilor și putem reduce treptat utilizarea acestora. De aceea, din 2018, am continuat cu dezvoltarea, producția și vânzările de mașini Steketee.” Van der Ley adaugă că ambițiile companiei depășesc o simplă extindere și modernizare: „Vrem să investim mult mai mult în dezvoltarea de produse pentru a consolida poziția Steketee ca inovator, de exemplu prin utilizarea inteligenței artificiale.”

„Acordăm importanță nu numai creșterii companiei noastre, ci și condițiilor de muncă”, subliniază Nicola Lemken. „Suntem foarte încântați că am găsit o locație în apropiere, astfel încât toți angajații noștri să se poată transfera la noul loc de muncă fără dificultate. Mediul atractiv este, de asemenea, important pentru cerințele ulterioare de recrutare. În plus, vom combina designul creativ al noii clădiri cu oportunitatea de a ne impune ca un partener experimentat și inovator pentru alte companii, pentru universități și colegii, și de a oferi un punct de plecare pentru studenți sau start-up-uri.”

Iljan Schouten, Managing Director al Steketee, este încântat de perspectivele viitoare ale companiei: „La doar trei ani de la preluarea Steketee, facem acum un mare pas înainte. Sunt foarte mândru că LEMKEN are încredere în brandul Steketee și în echipa noastră. Punem mare preț pe noile tehnologii atât în fabrica noastră, cât și în produsele noastre finale. Dorim să creăm nu doar o unitate de producție de ultimă generație, ci și un centru de dezvoltare și un AgroForum ca sursă de inspirație și cunoștințe pentru clienții noștri naționali și internaționali.”

Articol de

LEMKEN

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 24 + 9 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Silver devine Gold Tiger·tec® Gold are o utilizare universală la frezele Walter
Wernher Maschinenbau – Disc Scurt Profesional

Demo Room

AgroTechnica

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…
Indagra

Citeste si: