AgrotechnicaEvenimente Agricole

FARMTECH ROMÂNIA la Agromalim – Arad 2022

Share this article

Farmtech România este o prezență activă la târgul de agricultură AGROMALIM de la Arad. Firma și-a început activitatea în România în august 2005 cu importul de încărcătoare frontale multifuncționale Schaeffer, fabricate în Germania de peste 50 de ani, 4 X 4, economice și eficiente. În acest an pe lângă bine cunoscutele încărcătoare Schaffer, firma va fi prezentă și cu o serie de noutăți și anume:

  • Mașina de făcut baloți cilindrici în combinație cu o mașină de înfoliat baloți model LT MASTER STANDARD.

Brațul de ambalare este dublu, legarea se face tot dublu, cu plasă sau folie, iar la bord avem un sistem hidraulic cu răcitor de ulei. Cureaua hidraulică este cu pre-tensionare. Mașina este dotată și cu bandă de retur contra eventualelor pierderi prin dezintegrare, dispozitiv de alimentare integrat (lățime de lucru 3.50 [m]) și bară de tracțiune cu înălțime ajustabilă. Masa de înfoliere este mobilă. Aceasta este dotată și cu patru benzi transportoare pentru baloți inclusiv ghidaj pentru curea și 2 role de ghidaj pentru baloți. Baloții vor cădea în partea frontală prin intermediul rampei de livrare hidraulice pentru baloți. Bara de tracțiune este cu înălțime ajustabilă, iar dispozitivul de întindere a foliei de 500 și 750 [mm] este combinat cu un sistem de ajustare pentru suprapunere. Sistemul de tăiere și fixare a foliei este automat. Șasiul este cu osii în tandem, cu suspensie și cauciucuri tip 355/50 R 22.5, iar sistemul hidraulic este cu coborâre de depozitare a foliei pentru până la 18 role de folie. Lumina frontală de lucru este de tip cu LED. Modelul LT este dotat cu un sistem de frânare pe aer cu 2 conductori pentru viteze de până la 80 [km/h] sau cu o instalație de frâne hidraulice cu 2 conductori, cu supapa de frânare de urgență și acumulator de presiune. Controlul programului PROFI este complet automatizat. Folia este monitorizată, mod cu o singură folie, iar dimensiunea baloților este reglabilă manual, mecanic, doar când utilajul este oprit. Sistemul este fără trepte de la 0.60-1.15 [m], numai în cazul legării cu folie. Masa de înfoliere este fără sistem de cântărire. Mașina este dotată și cu un sistem de camere video, care sunt poziționate astfel încât operatorul să poată privi în camera de presare, masa de înfășurare și partea posterioară a mașinii (în direcția de deplasare dreaptă) sau elevatorul. Pentru depunerea baloților mașina este dotată cu o telecomandă suplimentară. Ungerea se face centraliză complet automat pentru ulei și vaselină.

  • Robotul de cosit și tăiat resturi vegetale Robocut RC 56 SUPER RUBBER TRACKS STAGE IV (ROBO RC 56 – 1900 HEAVY DUTY GRASS HEAP).

Acest robot de ultimă generație a fost realizat de firma britanică McConnel și utilizează cele mai recente progrese tehnologice pentru a oferi cele mai bune mașini-robot controlate de la distanță. Noua gamă McConnel ROBOCUT preia un concept deja încercat și testat, care se bazează pe viziune, inovație și pe cea mai avansată tehnologie în domeniu. Datorită tehnologiilor avansate ale acestui robot, firma McConnel dorește să cucerească în viitor piața pe aceasta direcție. Robotul fiind de succes pe terenuri provocatoare, zone periculoase și zone cu acces restricționat, noua gamă ROBOCUT de la McConnel îi ajută pe fermieri să lucreze mai rapid și mai inteligent decât oricând. Caracteristici tehnice: senilele sunt din cauciuc, motor Diesel Hatz, de 55 [CP] (42 [kW]), în 3 cilindrii și o turație de 2800 [rpm], normă de poluare Stage IV, capacitatea rezervorului de combustibil este de 38 [ l ], consumul de combustibil este de max. 6,3 [l/h], radiatorul este răcit cu apă, autocurățarea (ventilator reversibil) se face manual și automat standard, transmisia este hidrostatică, circuitul de acționare a șinei este independent, intercooler independent, capacitatea rezervorului de ulei este de 20 [ l ] (40 [ l ] reținuți în sistem), capacitatea de ridicare: 550 [kg], lungimea (de la o axă la alta): 1192 [mm]; lungime totală: 2285 [mm]; lățime totală: 1310 [mm]; lățime de lucru: 150 [m]; flux de ulei: 58 [l/min.]; presiune: 350 [bar]; viteza rotorului: 3300 [rot./min.]. Motorul a fost realizat și testat special pentru ROBOCUT. Eficiența îmbunătățită și capacitatea mai mare a combustibilului permit lucrul până la 6 ore fără reumpleri! Noul sistem de control digital este dotat cu două baterii care pot fi încărcate direct de la bordul ROBOCUT. Stabilitatea este maximă pe orice tip de teren datorită unei distribuții perfecte a greutății, 50/50. Panourile de la caroserie închid ermetic robotul, lucru care nu permit ierbii și resturilor vegetale să intre în interior. Centrul de greutate este coborât. Noul sistem revoluționar de plutire a capului hidraulic poate fi programat pentru a se potrivi la diferitele atașamente și pentru anumite condiții de lucru. Avantaje:

  • Acesta are mai multă putere decât la competitorii de pe piață (o creștere de 40%);
  • Eficiența combustibilului: 20% mai efficient la combustibil, deci rezultate mult mai bune la fiecare lucrare;
  • Mai multă acoperire. Se obține aproape dublul puterii într-o zi;
  • Pentru siguranță, robotul este dotat cu un nou sistem de control al siguranței “flaihead GRADIENT”. Se poate lucra pe pante de până la 55 [ o ] (alarmă la 50[ o] și oprirea automată la 70 [ o ]);
  • Precizie și control. Creștere cu 28 [%] a presiunii de antrenare a senilei + sistem hidraulic “de plutire” îmbunătățit GPS AUTOSTEER.
  • Remorca tehnologică STRAUTMANN, VM 1501D, de tip cu bandă, de 12 [mc].

Caracteristici tehnice: numărul de axe: 1; de tip tractată; tip amestecător: pe verticală; numărul melcilor (amestecătoarelor): 2; dotată cu cântar electronic; descărcarea furajului se face pe o bandă transportoare frontală; capacitatea este de 12 [m3]; melcul amestecător “INNODUR” este dotat cu elemente de rezistență suplimentare; sistem magnetic pentru ambii melci.

  • Tocător resturi vegetale LATERALĂ LIGHT MBL 200 LW.

Caracteristici tehnice: lățime de lucru: 200 [cm]; deplasare laterală: 140 [cm]; numărul de curele: 4 bucăți; viteza la priza de putere: 540 [rot./min.]; numărul de cuțite: 18 bucăți; puterea la tractor: 65 – 85 [CP]; greutatea min. a tractorului: 4000 [kg]; greutatea utilajului: 602 [kg]; protecție manuală și hidraulică; Offset lateral și vertical de tip “hidraulic”. Pe suprafețele accidentate se poate face ajustarea flotantă a tocătorului. Patinele de siguranță sunt robuste, iar transmisia este dotată cu protecție ranforsată. Construcția este ușoară dar solidă, realizată din tablă metalică foarte rezistentă pentru utilizarea pe tractoare mai mici. Clapeta de cauciuc este dotată cu un sistem de protecție, iar înălțimea de funcționare este ajustabilă. Contra-cuțitele dedicate sunt înșurubate (prinse) în două linii, cutia de viteze este cu volantă, iar viteza tuturor mișcărilor hidraulice este variabilă. Un paralelogram robust permite utilizarea acesteia pe suprafețe cu înclinații de până la 90 [ ° ] în sus și 60 [ ° ] în jos, în spatele tractorului sau pe lateralul acestuia. Conexiunea permite adaptarea flotantă la teren accidentat. Funcționarea uniformă este asigurată de un rotor echilibrat cu o distribuție de tip “Low Vib” (LW) patentată a coaselor.

  • Remorca de împrăștiat gunoi SIP Orion 70 ALP.

Caracteristici tehnice: capacitatea de încărcare: 5090 [kg]; masa utilajului: 2350 [kg]; lungimea maximă: 5,87 [m]; lățimea maximă: 2,17 [m]; înălțimea maximă: 2,7 [m]; puterea necesară la tractor: 70 [CP] (50 [kW]; sistemul de împrăștiere este cu 4 rotoare vertical (4 melci pe verticală).

Articol de

FARM TECH ROMÂNIA
Str. Calea București, nr. 115B, Săftica, Județ Ilfov
Tel/ Fax: 021.352.93.08 / 021.367.49.00
office@farmtech.ro
www.farmtech.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 21 + 5 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Hook Up on Tinder
Zece motive pentru care merită să irigi cu Titan Machinery

Demo Room

AgroTechnica

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…
Indagra

Citeste si: