AgrotechnicaEchipamente de FertilizatFabricat in Romania

Performanță în erbicidare MET TEHNOFAVORIT APOLLO PREMIUM

Share this article

Performanță în erbicidare
MET TEHNOFAVORIT APOLLO PREMIUM

MET TEHNOFAVORIT APOLLO PREMIUM de 2500/3000 Litri: Performanță în erbicidare

Într-o lume agricolă dinamică și în continuă schimbare, echipamentele performante fac diferența între o recoltă bună și una excelentă. Mașina de erbicidat Apollo Premium de la Tehnofavorit, disponibilă în variante de 2500 și 3000 de litri, este concepută pentru a răspunde nevoilor fermierilor. Mașina de erbicidat este disponibilă cu lățimi de lucru variabile de 18, 21, 24 sau 28 de metri.

Apollo Premium este dotată cu calculatorul BRAVO 400S, un instrument esențial pentru administrarea precisă a soluției, asistarea în ghidare și controlul secțiunilor. Panoul de control pentru comanda hidraulică a rampelor este integrat în calculator, facilitând astfel operarea simplă și eficientă.

Pentru a asigura durabilitate și fiabilitate, Apollo Premium folosește componente de la producători europeni consacrați pentru: componente electronice și calculatoare, duze de înaltă precizie, mixere pentru încorporarea soluției, pompe de calitate superioară, bazine din polietilenă rezistente la intemperii și alte diverse componente esențiale.

Apollo Premium este echipat cu noi tehnologii care îmbunătățesc semnificativ performanța.
Tehnologie ISO BUS: asigură compatibilitatea universală între mașini și agregate moderne.
Sistem SELETRON: control automat pe fiecare duză, pentru închiderea automată la suprapunere și menținerea dozajului.
Sistem TTC: control automat al articulației proțapului, care menține mașina pe urmele tractorului, reducând pierderile de cereale.
BLUE LIGHTS: luminile instalate pe rampă permit operarea pe timp de noapte, când vântul nu este la fel de puternic ca și pe timp de zi, oferind flexibilitate și eficiență sporită.

Beneficii pentru fermieri oferite de mașina de erbicidat Apollo Premium de la Tehnofavorit nu doar că oferă fiabilitate și precizie, cât și dotări care aduc beneficii directe fermierilor. De la reducerea costurilor prin evitarea supradozării, până la posibilitatea lucrului pe timp de noapte, fiecare detaliu al acestei mașini este gândit pentru a optimiza procesul de erbicidare și a maximiza randamentul culturilor.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de erbicidat care să combine tehnologia avansată cu fiabilitatea și eficiența, Apollo Premium de la Tehnofavorit este alegerea perfectă. Investește în viitorul recoltei tale și asigură-te că folosești cele mai bune echipamente disponibile pe piață.

Descoperiți mai multe despre mașina de erbicidat Apollo Premium și cum poate îmbunătăți procesul de erbicidare, contactându-ne pentru a discuta despre cum vă putem ajuta să optimizați operațiunile agricole.

Articol de

Str. Stefan Emilian Nr. 273
Bonţida, Jud. Cluj.
Cod-poştal: 407105

Tel/Fax: +40 264 262 280

office@tehnofavorit.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 29 + 7 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Tags:
PLUGUL REVERSIBIL „UNICO L NSH”
AGROTEAM – Utilaje pentru vii și livezi

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: