RobotiSisteme de fabricatie

Trieurodata primul partener VPP ABB pentru robotica din Romania

Share this article

Trieurodata, integrator de soluții de automatizare a proceselor tehnologice, cu experiență de peste 15 ani pe piața din România, anunță recunoașterea ca Value Provider Program (VPP) în Robotică de către ABB, lider tehnologic în domeniu.

VPP este un program global pentru parteneri al cărui obiectiv este de a oferi siguranță clienților că integratorii și companiile VPP oferă servicii care reflectă nivelul de vârf al calității ABB.

„Ne mândrim ca suntem prima companie din România recunoscuta ca VPP ABB pentru automatizări cu roboti” a declarat Romeo Turleanu, CEO și fondator Trieurodata. Acest parteneriat cu ABB este pentru noi o recunoaștere a excelentei echipei de Robotică dar și a activității întregii companii, pentru ca vorbim de proiecte complexe în care sunt implicate și echipele de proiectare, automatizări, software.

Este rezultatul colaborării de succes a două companii tehnologice cu scopul de a oferi clienților lor soluții mai bune pentru afacerile lor prin expertiza comună și cele mai avansate tehnologii de automatizare.

Soluțiile de ultima generație sunt esențiale în activitatea noastră de integrator de sisteme de automatizare iar parteneriatul cu ABB ne oferă noua accesul direct la resursele și expertiza ABB și clienților noștri încă un motiv pentru a le susține increderea acordată.

„Proiectele noastre de automatizări cu roboti au o adresabilitate larga, practic marea parte a proceselor pot fi automatizate, echipa noastră de Robotică având în portofoliu proiecte de paletizare, alimentare CNC, manipulare (pick & place) etc. Roboții ABB pot gestiona orice aplicație robotică, având și o gama larga de opțiuni de sarcina utila și de acoperire.”

„Colaborarea cu Trieurodata a început în urmă cu 3 ani și a fost o călătorie cu multe provocări și eforturi depuse de ambii parteneri” ne-a transmis și Dorina Bozga, Channel Partner Manager Robotics & Discrete Automation ABB.

Ne-am bazat pe incredere, transparenta, integritate, pe deschiderea spre inovații și o colaborare foarte bună cu colegii Trieurodata de la departamentul tehnic și comercial. Acest parteneriat a avut ca scop principal dezvoltarea unor proiecte care să aducă plus valoare și beneficii pe termen lung clienților, satisfacția acestora fiind obiectivul partenerul nostru.

In acest sens urăm mult succes Trieurodata – ABB Value Provider – Robotics.

DESPRE ABB VPP (VALUE PROVIDER)

Programul ABB Value Provider este un program global ABB pentru parteneri.

Programul de autorizare este o procedură prin care ABB garantează că serviciile pe care clientul le primește de la furnizorii VPP ABB sunt la același nivel cu calitatea produselor ABB, atât global, cât și local. Odată autorizați ca VPP, partenerii ABB au cunoștințe aprofundate despre piețele locale și sunt familiarizați cu produsele și procesele definite ABB.

Beneficiile clienților

Clienții știu că furnizorii de valoare ABB au investit timp și resurse pentru a deveni mai informați despre produsele, instrumentele și procesele ABB. Prin urmare, ei sunt mai potriviți să ofere sfaturi despre modul în care produsele lor sunt aplicate în mediul utilizatorului final.

Clienții știu că ABB VPP au acces la cele mai recente instrumente și resurse ABB, inclusiv actualizări de produse, note de service, produse noi etc.

Cu aceste avantaje, susținute de cunoștințele lor îmbunătățite despre produse și procese, furnizorii de valoare ABB pot aborda cele mai presante provocări de producție ale clienților lor în cel mai bine informat mod.

DESPRE TRIEURODATA

CLIENTII NOSTRI, MEREU PE PRIMUL PLAN

In 2005, Trieurodata a fost fondata pentru a oferi valoare mai mare afacerilor clientilor prin solutii de automatizari ale proceselor.

De la solutii de identificare automata și marcare la solutii inovatoare de Robotică sau software customizat, de mai bine de 15 ani, ajutam clientii sa isi maximizeze productivitatea si sa ramana astfel competivi intr-o piata in continua evolutie.

In acest timp, tehnologia si afacerea noastra au evoluat. Trieurodata a crescut considerabil, atat ca echipa cat si ca numar de solutii oferite pentru clienti din industrii variate. Cu toate acestea, abordarea noastra centrata pe client a ramas o constanta a felului nostru de a face afaceri.

Am dezvoltat in timp echipa pentru a oferi solutii complete clientilor nostri. Avem echipe specializate de ingineri pentru interventii si mentenanta, echipa de proiectare si automatizari robotice dar si specialisti in software industrial. In acest fel, oferim mai mult decat un echipament, o solutie completa de automatizare, integrata in linia dvs., care sa va creasca eficienta in cel mai scurt timp si cu cat mai putine batai de cap. Dispunem si de un depozit de 2,500 mp pentru a pastra echipamente, piese de schimb si consumabile si a le putea livra atunci cand aveti nevoie.

Articol de

TRIEURODATA
+40 21 255 71 74
office@trieurodata.ro
Sediu Central: Drumul Garii,
nr 38-44, Otopeni, Ilfov

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 26 - 1 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
UBI Basic – Sistem de marcare laser Clasa 1
Hook Up on Tinder

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: