EvenimenteSisteme de fabricatieSisteme Industriale

Pe 9 mai începe METAL SHOW & TIB, cel mai mare târg tehnic din România!

Share this article

EUROEXPO Fairs şi ROMEXPO vă invită la METAL SHOW & TIB 2023, cel mai mare târg tehnic din România, care are loc între 9 şi 12 mai la Centrul Expoziţional ROMEXPO Bucureşti, pavilionul B2.

METAL SHOW & TIB este evenimentul de referinţă pentru prelucrarea metalelor, tehnologii şi echipamente industriale, unde industriile converg în fiecare an pentru a aduce în atenţia specialiştilor cele mai noi trenduri, inovaţii şi soluţii eficiente de business.

Timp de 4 zile, zeci de echipamente și utilaje vor fi în funcțiune la METAL SHOW & TIB, dintre care 9 fiber-lasere pentru debitare table și tevi și 22 centre de prelucrare prin așchiere. Mari producători mondiali, furnizori și distribuitori din România și străinătate vă aşteaptă în cel mai mare HUB al industriei tehnice cu noutăți și lansări de echipamente în premieră pentru piața din România, tehnologii de ultimă oră, o gamă extinsă de servicii, oferte speciale, discounturi exclusive pe perioada târgului și multe surprize.

La ediţia din acest an participă peste 150 de companii din 17 ţări (Belgia, Bulgaria, China, Elveţia, Germania, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria), cu echipamente şi produse de ultimă generaţie.

METAL SHOW & TIB este o excelentă platformă de business şi networking, ce oferă specialiştilor acces la cele mai noi tehnologii şi inovaţii pentru dezvoltarea afacerilor. În plus, expoziţia le oferă o singură dată pe an ocazia de a se întâlni şi discuta faţă în faţă cu experţi din industrie care sunt beneficiile noilor produse şi cum pot ele eficientiza procesele de producţie.

Ce inovaţii poţi vedea la METAL SHOW & TIB 2023

 • Premieră pentru piaţa din România: KLM 120, maşina de măsurat lungimi completă, de mici dimensiuni (lansare în premieră în standul METROMAT nr.61)
 • AMADA VENTIS, primul laser din lume care are abilitatea de a modula fasciculul laser în timpul procesării. (stand AMADA nr. 14-15)
 • UltiMaker S7 – cea mai recentă și mai avansată imprimantă 3D de la UltiMaker (stand ADMASYS nr. 130)
 • Lansarea noii versiuni a CAMWorks 2023: INMAACRO oferă o promoție specială pentru a vă ajuta să economisiți până la 50% la achiziționarea de licențe noi pentru modulele disponibile în ofertă.  Noul scanner T-SCAN Hawk, microscopul digital ZEISS Smartzoom 5, o inovație în lumea microscopiei digitale – promoție specială pe durata târgului (stand INMAACRO nr. 70)
 • MK 200 – prima masă rotativă NC din noua serie standard îmbunătăţită (stand KITAGAWA EUROPE nr. 121)
 • Cele mai noile modele de produse KNIPEX (lider mondial în producția de clești de uz profesional), lansate la începutul lunii aprilie la nivel worldwide. (stand KNIPEX nr. 108)
 • Cele mai noi modele de coboţi FANUC din seria CRX, precum şi centrul vertical ROBODRILL din noua generaţie (stand FANUC nr. 52)
 • Imprimanta industrială 3D Zortrax Endureal, care face piese din oțel inoxidabil 316L de calitate chirurgicală, sau din oțel 17-4 călit prin precipitare (standul ATELIER CONCEPT nr. 82)
 • OPTIPLEX 3015 Fiber III 6 kW, sistem de tăiere cu laser 2D cu optică volantă care utilizează un pachet inovator de control, VARIAXIS C600, cel mai rapid CNC din lume (stand YAMAZAKI MAZAK nr. 100-101)
 • ROTOPOINT, dulapul inteligent de gestionare al sculelor aşchietoare şi a consumabilelor (stand ROMSAN nr. 48)
 • Maşina de debavurat Galaxy, cu dublu sens (stand EURO ABRAZIVE nr. 96)
 • Maşina compactă de debitare de la KOIKE (stand FURITECH nr. 59)
 • RT250Euro-DH, noul uscător rotativ RT Euro-DH (cerere de brevet depusă), care se remarcă prin rezultatele sale de uscare rentabile și eficiente. Noul Multishape, cu formă inovativă de suport abraziv din ceramică. (stand ROSLER nr. 63)
 • LC50-DIGILOG, sistem de măsurare cu laser pentru mașini-unelte CNC, unic la nivel mondial pentru măsurarea fără contact și monitorizarea sculelor în cele mai dure condiții (stand BLUM-NOVOTEST nr. 60)

Alte beneficii pentru vizitatori

 • Discounturi de până la 10% pentru produsele cumpărate în perioada târgului
 • Tombole cu premii (în standurile KNIPEX şi HOFFMANN)
 • Traininguri gratuite şi asistenţă la plasarea în producţie a echipamentelor achiziţionate pe perioada târgului (MOTOFIL şi INMAACRO)

METAL SHOW & TIB este organizat de EUROEXPO Fairs şi ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România. Ediţia din acest an îi are ca parteneri pe ASR (Asociaţia de Sudură din România) şi FEPA-CM (Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini).

Accesul la expoziţie este gratuit, pe baza CODULUI DE ACCES descărcat de Pentru mai multe detalii, accesaţi www.metalshow-tib.ro.

VĂ AŞTEPTĂM LA METAL SHOW & TIB 2023!
9-12 MAI, ROMEXPO, B2

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 24 + 9 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
SECO TOOLS – Oportunități noi la fabricația 3D
HORN – Gestionarea proceselor de prelucrare dură

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: