AgrotechnicaEvenimente AgricoleTractoare

INDAGRA2023 – Smart farming și agricultură digitală

Share this article

Dacă vrei să iei parte la (r)evoluția digitală din agricultură, te invităm să-ți expui produsele și să-ți prezinți serviciile la  #INDAGRA2023 – cel mai important eveniment de networking agricol din România.

Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei se desfășoară în perioada 25 – 29 octombrie, în pavilionul B1 și pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional ROMEXPO.

Manifestarea aduce în prim plan tehnologiile viitorului din sectorul agricol și inovațiile din horticultură, viticultură și zootehnie, și este dedicată atât companiilor de profil din România, cât și celor din străinătate.

#INDAGRA2023 promovează practicile agricole durabile care respectă clima şi mediul înconjurător și tehnologiile moderne care ajută fermierii să-și gestioneze eficient resursele și să optimizeze activitatea agricolă. INDAGRA reprezintă o formă excelentă de promovare și de comunicare directă cu potențialii clienți, de aceea strategia companiilor de top include participarea la cel mai mare eveniment de networking agricol din România. Mai mult decât atât, evenimentul oferă oportunitatea de a realiza conexiuni strategice și de a face schimb de know-how cu persoane influente din industrie”, trasmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Participarea la evenimentele de nișă este esențială pentru consolidarea brandului pe piață, de aceea nu trebuie să ratezi #INDAGRA2023. Locul tău este printre cei mai buni antreprenori! Pentru mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta, nu ezita să ne contactezi: romexpo@romexpo.ro sau mihaela.pane@romexpo.ro.

www.indagra.ro

Program de vizitare:

25 – 28.10.2023, în intervalul orar 09:00 – 18:00

29.10.2023, în intervalul orar 09:00 – 16:00.

În aceeași perioadă se desfășoară și #IndagraFood2023 Târgul internațional pentru industria alimentară.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 30 + 10 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
AgentTrade
MEFIN – Fuel injection systems & automotive components

Demo Room

AgroTechnica

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…
Indagra

Citeste si: