Masini UnelteSisteme de fabricatie

YAMAZAKI MAZAK – Lansare europeană pentru un centru de prelucrare entry-level cu cursă mare a axei Y

Share this article

Mazak a răspuns solicitării de pe piață pentru un centru de prelucrare entry-level cu specificații avansate, cu o cursă mare a axei Y, prin lansarea noului VCE-600.

Conceput pentru a oferi o productivitate superioară la un preț competitiv, noul utilaj este ideal pentru subcontractorii și atelierele de prelucrare care doresc să investească în utilaje care să le facă mai rapide, mai eficiente, mai ecologice și mai inteligente.

Pentru categoria sa, VCE oferă o dimensiune generoasă a mesei de 1300 mm x 600 mm, cu o suprafață de prelucrare mare, păstrând în același timp un spațiu compact. În mod specific, VCE-600 oferă o versatilitate sporită datorită cursei axelor X/Y/Z de 1.050/ 600/ 600 mm care, împreună, maximizează spațiul pentru piesele de prelucrat și dispozitivele de fixare.

Având productivitatea în prim plan, noul VCE se remarcă prin „cel mai bun din clasă”, cu un arbore de 12.000 rpm / 18,5 kW / 119,4 Nm, cu un schimbător electronic cu două viteze. Acest lucru îl face o alegere versatilă pentru o gamă largă de materiale, având putere și viteză pentru prelucrarea materialelor neferoase și cuplu și putere pentru oțel.

VCE-600 construit în Marea Britanie, primul model dintr-o nouă gamă de centre de prelucrare verticală, este construit în conformitate cu standardele globale de fabricație Mazak, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea construcției. Nivelul de specificații este similar cu cel întâlnit de obicei la mașinile cu preț premium și include șuruburi cu bile pretensionate, servomotoare cuplate direct și ghidaje liniare cu role pe toate axele, rezultând o performanță de prelucrare de mare precizie și rapiditate, cu o viteză de avans de 36 m/min pe toate axele. Mașina este echipată cu o magazie de 24 de scule ca dotare standard, cu opțiuni disponibile pentru 30 și 48 de scule.

VCE-600 este echipat cu cel mai nou CNC de la Mazak, SmoothEz (pronunțat „easy”), un control numeric CNC de înaltă performanță dezvoltat pentru mașinile entry-level, care oferă o programare intuitivă pentru a asigura o productivitate sporită prin configurare, programare și operare mai rapidă.

Ecranul tactil de 15 inchi permite programarea în două limbi, MAZATROL și EIA/ISO pentru codul G și poate fi personalizat în funcție de preferințele operatorului cu o tastatură QWERTY completă. În plus, funcția QUICK MAZATROL simplifică crearea și validarea programului printr-un dialog conversațional și o reprezentare 3D instantanee a piesei programate.

Angajamentul Mazak față de ergonomia operatorului este, de asemenea, evident în noul utilaj, cu o singură ușă de intrare laterală care poate fi acționată cu o singură mână de către operator.

Articol de

Yamazaki Mazak Central Europe s.r.o.
Sucursala România – Brașov
info@mazak.ro; +40 372 839 812
www.mazakeu.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 27 - 6 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Nume mari la METAL SHOW 2023
Mâine începe METAL SHOW & TIB, cel mai mare târg tehnic din România!

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: