Sisteme de fabricatieSisteme IndustrialeUncategorized

Mewa – Lavete de curățare reutilizabile pentru firme mici și mari

Share this article

Mewa se concentrează pe sustenabilitate și conservarea resurselor

Lavetele de curățare reutilizabile Mewa pot fi spălate de până la 50 de ori și reutilizate după spălare

Există o mulțime de legi și directive europene, care reglementează eliminarea deșeurilor, și care pun atât firmele mici, cât și companiile mari industriale din nou și nou în fața unor noi provocări . Chiar și pașii mărunți și pozitivi pot contribui semnificativ la sustenabilitate în acest domeniu. Schimbarea de la materialele de unică folosință la lavetele de curățare din material textil și reutilizabile, ar putea fi un bun început ca producerea unor cantități mari de deșeuri să fie redusă.

Noțiunea de reciclare este definită prin Directiva UE, privind deșeurile, iar aceasta este supravegheată de către autoritățile statale competente. Prin utilizarea lavetelor de curățare industriale, companiile din industrie și atelierele, se vor orienta, din ce în ce mai mult, către prevenirea deșeurilor și către expertiza furnizorilor de servicii textile, cum ar fi compania germană Mewa.

Cu sistemul adecvat al lavetelor de curățare Mewa, firmele au întotdeauna la îndemână mijloacele de curățare potrivite și nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la reaprovizionare și nici cu gestionarea deșeurilor. Mewa se ocupă de toate astea. În cadrul întreprinderii Mewa nu se produc deșeuri atunci când mașinile, piesele sau utilajele sunt curățate. Firma noastră asigură respectarea tuturor reglementărilor legale în acest domeniu. Așa ajung ca resursele valoroase ale angajaților să fie alocate pentru alte sarcini. În plus, costurile și timpul dedicat achizițiilor, depozitării și logisticii, se reduc.

Conduita sustenabilă este un principiu corporativ fundamental pentru Mewa. Conservarea resurselor reprezintă o prioritate și face parte din strategia de mediu. Produse durabile, eficiență energetică, optimizarea consumului de apă, utilizarea detergenților ecologici și lanțuri de aprovizionare cât mai scurte – ca exemplu, lavetele de curățare sunt fabricate în Germania – toate acestea sunt liniile directoare, pe care compania germană le urmează de mai mult de o sută de ani, pentru serviciul său de lavete de curățare. Prin intermediul serviciilor Mewa, clientul contribuie, de asemenea, în mod indirect, la sustenabilitate. De asemenea, lavetele de curățare Mewa pot fi spălate de până la cincizeci de ori și reutilizate după spălare, iar atâta timp cât rămân în circuit, în conformitate cu legislația europeană, nu sunt considerate deșeuri, Mewa este un pionier al industriei în ceea ce privește utilizarea de măsuri și procese de economisire a resurselor. De exemplu, spălătoriile Mewa utilizează căldura de la sistemele de spălare și uscare prin intermediul sistemelor de recuperare a căldurii în mai multe etape, pentru a încălzi apa și spațiile de lucru. În plus, utilizarea termică a reziduurilor din spălarea lavetelor de curățare economisește milioane de litri de combustibil pentru încălzire în fiecare an.

Mewa folosește minimul de apă proaspătă, necesar pentru procesul de spălare a lavetelor de curățare, iar toți detergenții utilizați la Mewa sunt biodegradabili. Pentru a folosi detergenții în cel mai eficient mod posibil, din punct de vedere al utilizării resurselor, cantitatea și compoziția detergenților sunt adaptate la gradul de murdărie a textilelor, în timpul fiecărui proces de spălare. În comparație cu metodele tradiționale de spălare, asta înseamnă un impact mai mic cu până la 85 % asupra mediului.

Mewatex KFZ Lavete

Lavetele de curățare industriale Mewa pot fi folosite atât în ateliere, cât și în unități industriale.

Mewa

Grupul Mewa, cu sediul central în Wiesbaden, este unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de servicii textile industriale complete și este lider de piață în Germania. Gama de produse se concentrează pe lavete de curățare, precum și pe îmbrăcăminte de lucru și de protecție, pentru industrie, comerț, catering și domeniul sănătății. Serviciul B2B include consultanță, furnizarea, îngrijirea, repararea și înlocuirea produselor textile în conformitate cu standardele certificate de calitate, igienă și siguranță. În întreaga Europă, peste 1,1 milioane de angajați poartă îmbrăcăminte de lucru Mewa, iar aproximativ trei milioane folosesc lavetele reutilizabile Mewa pentru a-și curăța instalațiile și utilajele. Cu 47 de locații și aproximativ 5.700 de angajați, întreprinderea de familie furnizează peste 200.000 de clienți B2B. Cifra de afaceri în 2022 a fost de 829 de milioane de euro.

Mewa a fost întemeiată în 1908, fiind un pionier al serviciilor textile durabile. De la început, conceptul de durabilitate a fost un obiectiv permanent al stategiei companiei, concretizat în dezvoltările sale inovatoare în materie de produse, procese și echipamente tehnice. Mewa a primit mai multe premii pentru atenția acordată clienților și pentru managementul calității și al resurselor.

Articol de
Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 27 - 15 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Tags:
#INDAGRA2024 – o experiență unică de networking agricol
Premiile prestigioase ale companiei ANCA

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: