Masini UnelteSisteme de fabricatie

W1210 / W1211 Sistemul Walter pentru strunjire de copiere

Share this article

Cu sistemul de strunjire de copiere W1211/W1210, Walter transferă caracteristicile pozitive ale sistemului său de strunjire pentru prelucrarea exterioară W1011/W1010, care este deja consacrat pe piață, către prelucrarea interioară. Barele de strunjire şi plăcuțele amovibile cu strângere pe formă WL soluționează o problemă frecventă: La strunjirea de copiere cu plăcuțe V apar adesea forțe mari, care produc micromişcări ale plăcuței în suport, lărgind astfel locaşul plăcuței. Rezultatul este un grad crescut de uzură, o precizie redusă şi lipsa preciziei de indexare cu tipuri de plăcuțe amovibile precum VBMT sau DCMT. Datorită designului locaşului plăcuței cu închidere pe formă, cu suprafață de aşezare în trei puncte, barele de strunjire W1211/W1210 şi plăcuțele WL25 obțin o stabilitate enormă. Acest lucru creşte durabilitatea şi, totodată, îi permite utilizatorului să utilizeze sculele în ambele direcții de deplasare. Astfel, precizia de indexare este îmbunătățită cu 50%.

Walter oferă bare de strunjire cu diametre de 25, 32 şi 40 mm în două variante la W1210 pentru unghiuri de copiere de până la 72,5° şi W1211 pentru unghiuri de copiere de până la 50°. Plăcuțele amovibile pozitive WL25 cu trei muchii aşchietoare sunt disponibile în patru variante, în funcție de cerințele de utilizare. Varianta neutră, pe stânga pe dreapta, precum şi cea cu rază completă se potrivesc în aceeaşi sculă. Pe lângă sorturile Walter Tiger·tec® Silver utilizate în prezent şi rezistente la uzură, vor putea fi utilizate în curând şi plăcuțele Tiger·tec® Gold. Durabilitatea crescută şi rentabilitatea sunt asigurate şi de răcirea dublă de pe fața de degajare, precum şi de răcirea axială pentru evacuarea prin spălare a aşchiilor în timpul prelucrării găurilor înfundate. Datorită acestei particularități şi aplicabilității vaste, sistemul este în prezent un etalon pe piață.

Informații aditionale:

  • Piese cu sub-tăieri de 35° / 50°
  • Sub-tăieri axiale de 30°
  • Strunjire dinamică cu plăcuță rotundă
  • Piese cu acuratețe ridicată
  • Este necesar un timp mai scurt de prelucrare / cost mai redus pe piesă

Grupa material ISO:

Combină stabilitatea maximă cu profitabilitatea

Plăcuțele WL25

Aplicații

Avantaje

WL fixare pe formă:
STABILITATE

3 Muchii aşchietoare:
PROFITABILITATE

Tipuri de plăcuțe:
FLEXIBILITATE

Folosirea ambelor muchii:
DURABILITATE RIDICATĂ

Articol de

Walter Tools S.R.L. Timișoara
Tel.: +40‐256‐406218; Fax: +40‐256‐406219
E‐mail: service.ro@walter‐tools.com
www.walter‐tools.com

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 21 + 11 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Tendințele viitoare în domeniul aerospațial
Sistem de marcare şi gravare cu laser LASIT TowerMark X

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: