Sisteme de fabricatieSisteme de Scule

OSG – „Green Tap” – inovatie sustenabila

Share this article

„Green Tap”
inovatie sustenabila in materie de tarozi de formare

OSG Corporation a anuntat dezvoltarea produsului „Green Tap”,care este obtinut prin metoda de fabricatie noua si originala a companiei. Prin reducerea consumului de energie in procesul de fabricatie, emisiile de CO2 pe scula in timpul productiei pot fi reduse cu aproximativ 50% in comparatie cu tarozii conventionali (Dimensiunea M6 x 1 – tarod conventional: 1,1 kg-CO2/ scula vs. Green Tap: 0,55 kg-CO2/ scula). Alegerea Green Tap duce la o reducere a emisiilor de CO2 legate de prelucrarea filetelor.

Geometrie unica a sculei dezvoltata prin analiza CAE

Green Tap are o specificatie speciala a filetului (PAT. P) proiectata pentru a maximiza rezistenta muchiei de taiere prin analiza CAE a fluiditatii plastice a materialului de lucru. Datorita rezistentei imbunatatite la rupere si a rezistentei muchiei de taiere, se poate obtine o durabilitate ridicata. Prin longevitatea sporita a sculei, se pot reduce la minimum deseuri si impactul negativ asupra mediului. In plus, Green Tap nu genereaza aschii de taiere in timpul prelucrarii.

Atunci cand sunt generate aschii de taiere in timpul filetarii, masina poate fi oprita pentru indepartarea aschiilor. Energia electrica este consumata chiar si atunci cand masina este oprita. Prin urmare, reducerea timpului de oprire a masinii este, de asemenea, o initiativa ecologica.

Crearea unui viitor sustenabil

Green Tap este un produs proiectat cu gandul la durabilitate. Alegerea unor produse ecologice contribuie la reducerea impactului negativ asupra mediului. In plus, uneltele de aschiere de inalta performanta contribuie la reducerea consumului de energie si la generarea de deseuri. OSG depune eforturi ample pentru a-si atinge obiectivele de mediu si este dedicata crearii unui viitor durabil. Prin dezvoltarea Green Tap, OSG se straduieste sa contribuie la realizarea unei societati durabile prin furnizarea de produse ecologice si prin impactul pozitiv asupra planetei.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 27 + 13 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Trumpf TruBend Cell 5000
HORN – Suprafinisarea diametrelor interioare

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: