AgrotechnicaEchipamente de Recoltat

TITAN MACHINERY – CASE IH AXIAL-FLOW

Share this article

TITAN MACHINERY – CASE IH AXIAL-FLOW
Rezultatele campaniilor de recoltare 2023

Prezența în câmp a fost fundamental de importantă și în acest an pentru Titan Machinery România, acesta fiind locul ideal în care compania a furnizat fermierului unul dintre cele mai de prețioase bunuri pe care le are, respectiv informația explicită și documentată din cadrul acestor demonstrații.

Ne-am bucurat de receptivitatea masivă a agricultorilor. A fost impresionant de fiecare dată și aceștia au depășit așteptările punct cu punct.

Pe lângă demonstrațiile la semănat de primăvară, cosit, respectiv recoltat rapiță, balotat și semănat de toamnă, Titan Machinery România a organizat în acest an un program de demonstrații de recoltare la rapiță, grâu și porumb, care s-a desfășurat desfășurat în perioada iunie – noiembrie 2023.

Campaniile de recoltare au fost efectuate în peste 80 de locații, la culturile de rapiță, grâu și porumb cu 3 modele de combine: Case IH Axial-Flow 7150, 7250 și 8250, echipate cu diferite tipuri de hedere. Locurile de desfășurare au fost alese în fermele care și-au exprimat interesul de a testa aceaste combine.

Combinele Case IH Axial-Flow au putut demonstra astfel eficientizarea lucrărilor de recoltare, indifferent de cultură și în regim de pierderi și de spargeri de 0%.

Recoltat grâu

Case IH Axial-Flow 7150 Heder Case IH 7.6 m

Campania a fost desfășurată în perioada 29 iunie – 21 iulie în ferme cu o medie a suprafețelor de 800 ha: Buzău, Tulcea, Constanța, Călărași, Ialomița, Dâmbovița, Mehedinți, Dolj, Timiș, Arad, Bihor, Satu-Mare, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Alba.

Case IH Axial-Flow 7250 AFS Harvest Command Heder MacDon 10.7 m

Campania a fost desfășurată în perioada 26 iunie – 21 iulie în ferme cu o medie a suprafețelor de 3000 ha: Giurgiu, Buzău, Galați, Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Ilfov, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Timiș, Arad, Bihor, Iași, Suceava, Bacău.

Recoltat porumb

Case IH Axial-Flow 7150 Heder Oros Cornado 8 rânduri

Campania a fost desfășurată în perioada 5-29 octombrie în ferme cu o medie a suprafețelor de 600 ha: Botoșani, Bacău, Vrancea, Brăila, Buzău, Tulcea, Arad, Bihor, Maramureș.

Case IH Axial-Flow 7250 AFS Harvest Command Heder Olimac Drago GT 12 rânduri

Campania a fost desfășurată în perioada 19 septembrie – 5 noiembrie în ferme cu o medie a suprafețelor de 5000 ha: Vâlcea, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Galați, Bacău, Iași, Botoșani, Bihor, Arad, Timiș.

Cele 3 modele de combine cu care s-au efectuat demonstrațiile, reprezintă cele două serii de combine din portofoliul Titan, respective seriile 150 și 250 AFS Harvest Command.

Combina Case IH Axial-Flow 7150 are un motor de 8700 cm³, care dezvoltă o putere maximă de 442 CP, are un buncăr cu o capacitate de 10570 de litri și o viteză de descărcare a cerealelor de 110 l/s.

Combina Case IH Axial-Flow 7250 AFS Harvest Command are un motor de 11100 cm³, care dezvoltă o putere maximă de 498 CP, are un buncăr cu o capacitate de 11100 de litri și o viteză de descărcare a cerealelor de 141 l/s.

Combina Case IH Axial-Flow 8250 AFS Harvest Command are un motor de 12900 cm³, care dezvoltă o putere maximă de 571 CP, are un buncăr cu o capacitate de 14400 de litri și o viteză de descărcare a cerealelor de 159 l/s.

De asemenea, combinele Axial-Flow din seria 250 AFS Harvest Command beneficiază de sistemul de senzori multipli care permit efectuarea reglajelor în mod automat. Practic, combina nu are nevoie decât de 22 de secunde pentru a-și preleva mostrele din cultura de recoltat, și de a-și face singură toate reglajele necesare.

Mai jos regăsim parametrii și rezultate înregistrate elocvent în câteva din aceste locații

Articol de

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist

Titan Machinery Romania SRL
Autostrada București-Pitești km 13.2,
077096 Dragomirești Deal, Parcul Industrial A1,
Aleea Ștefania Nr. 2, Jud Ilfov,România
Tel: +4 0741 58 84 88; Fax: +4 021 310 12 24
www.titanmachinery.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 28 + 4 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
TOPPA – Noua generație de tocătoare de tulpini de la Grimme
Tehnofavorit – Tradiție și fiabilitate în producția morilor pentru cereale

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: