Masini UnelteSisteme de fabricatie

UNITED GRINDING –STUDER – Noul S100 Mașina perfectă pentru segmentul entry-level

Share this article

Precizie ridicată, flexibil și fiabil: Cu noua S100, STUDER prezintă mașina universală ideală pentru rectificare cilindrică interioară pentru segmentul entry-level. Raportul excelent preț-performanță o transformă în mașina perfectă pentru o gamă largă de aplicații de rectificare internă.

„Mașina entry-level de rectificare internă S100 completează perfect portofoliul nostru extins de rectificare internă”, explică CSO Sandro Bottazzo, la prezentarea S100 la expoziția BI-MU pentru mașini-unelte din Milano.

La fel ca toate mașinile de rectificat cilindrice STUDER, S100 are un batiu fabricat din Granitan®. Amortizarea sa excepțională, și caracte – risticile sale termice asigură rezultate de rectificare constant bune și renumita precizie STUDER. În timpul dezvoltării, s-a acordat o atenție deosebită unui design simplu și eficient al componentelor, facilitând operarea și întreținerea pentru operator. Cu toate acestea, echiparea modelului S100 îl face, de asemenea, potrivit pentru rectificarea unui
spectru universal de piese care cuprind forme de bază și contururi definite geometric, care pot fi generate cu axe de interpolare.

Echipamentul flexibil asigură o diversitate de piese

Mașina poate fi echipată cu până la două axe de rectificare interne sau cu un ax in-tern și unul extern. În plus față de un cap de rectificat fix, poate fi echipat cu un cap manual 2,5 grade Hirth și, în configurația optimă, cu un cap automat 1 grad Hirth. Un motor sincron antrenează axele cu curea internă și externă, lubrifiate. Mașina este operată de controlerul Fanuc 0i-TF PLUS, împreună cu sistemul de operare STUDER consacrat.

Un alt avantaj al S100 este opțiunea de automatizare. La cerere, acesta poate fi echipat cu o interfață de încărcare și o ușă glisantă automată, permițând funcționarea automată și producția de serii mari.

Piesele de lucru tipice pentru producția pe S100 includ mandrine pentru fabricarea de scule, inele de rulmenți, rulmenți cu bile și cilindri, precum și supape de control hidraulic în serii mici. Este posibilă, de asemenea, prelucrarea externă și internă a pieselor cu flanșe sau rectificarea filetelor sau a formelor necirculare.

Serviciul de asistență pentru clienți STUDER, competent și de încredere, este, bineînțeles, de asemenea, la îndemână pentru a oferi sfaturi și asistență tehnică pentru S100. În total, peste 200 de specialiști din întreaga lume se asigură că mașina funcționează în mod fiabil și eficient pe întreaga sa durată de viață și satisface pe deplin toate cerințele. Clienții se pot baza pe tradiția de 110 ani de rectificare a companiei elvețiene, fondată încă din 1912.

Datele tehnice ale S100 pe scurt

  • Lungimea maximă a piesei de prelucrat: 550 mm
  • Diametrul maxim de oscilație: 425 mm
  • Diametrul maxim de rectificare internă: 180 mm
  • Diametrul maxim al discului de rectificat intern: 63 mm
  • Viteze ale axului de rectificare internă: 20.000/40.000/60.000 rpm
  • Diametrul maxim al discului de rectificat extern: 400 x 40 x 127 mm F1N
  • Cap de lucru: Cap de lucru cu mandrină ISO50/110 sau cap de lucru cu mandrină MT4/70
  • Dimensiunile mașinii L × D × H: aprox. 3090 × 2090 × 1990 mm
  • Greutatea mașinii: aprox. 4500 kg
Articol de

UNITED GRINDING

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 18 - 4 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Dormer Pramet – Burghie din carbură solidă
Noua semănătoare în rânduri combinată „OPERA 600” de la Maschio Gaspardo

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: