Agricultura de PrecizieAgrotechnica

Krone și Lemken prezintă un sistem autonom

Share this article

„Combined Powers” este numele unui proiect și concept de design Krone / Lemken – „unitatea de proces” autonomă care constă dintr-o unitate de antrenare și diverse implementuri. După ce a trecut anul trecut testele de cultivare, arătură, semănat, cosit, tuns și greblat, conceptul inovator va fi integrat în sistemele bine dovedite de recoltare a nutrețurilor și prelucrare a solului ale celor două companii.

Folosind un motor diesel-electric care generează până la 170 kW (230 CP), unitatea de antrenare este proiectată să îndeplinească cerințele de putere ale implementurilor utilizate în procesele de mai sus. Puterea de antrenare este transferată electric către roți și priză de putere și de acolo către utilajul care se cuplează la o priza în trei puncte. Unitatea de antrenare dispune de sisteme multiple și extinse de senzori care monitorizează împrejurimile directe și implementul atasat, asigurând funcționarea în siguranță și rezultate optime ca obiective principale. Operatorii controlează și monitorizează ansamblul de pe un dispozitiv mobil, transmițând joburi și rapoarte prin intermediul unui modul de comunicare și agrorouter-ului, hub-ul stabilit pentru schimbul de date.

Specialitatea unității tehnologice consta in faptul că este controlată de utilaj și nu invers. Acest detaliu a fost considerat imperativ pentru a obține rezultate optime. Implementul și unitatea de antrenare acționează ca un sistem inteligent integrat. Pe baza experienței îndelungate în aplicarea ISOBUS și TIM pe utilajele Krone și Lemken, unitatea de acționare și implementul comunică și interacționează, partajând literalmente toate tipurile de date.

Conceptul de proiectare „Combined Powers” aduce și alte beneficii, deoarece a fost dezvoltat și pentru a contracara deficitul tot mai mare de forță de muncă calificată în agricultură. De asemenea, va scutii fermierii de a petrece acele zile lungi pe câmp. În schimb, ei vor deveni operatori de sistem care doar monitorizează unitatea de proces care oferă o calitate constantă a muncii. Datorită versatilității sale enorme, unitatea este proiectată pentru lucru pe tot parcursul anului și pentru o durată lungă de viață. Testele intensive în toate tipurile de condiții și căutarea de feedback de la fermieri și antreprenori vor continua în acest an.

Articol de

LEMKEN

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 28 + 1 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Noul Case IH Optum CVXdrive® AFS Connect®
IRUM a lansat noul Tractor AGricol ROmânesc – TAGRO
Indagra

Demo Room

AgroTechnica

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

IRUM – Tratamente termice

Departamentul nostru de tratamente termice face parte din procesul de productie a utilajelor IRUM inca de la inceput: tratarea diferitelor…
Indagra

Citeste si: