AgrotechnicaEchipamente de Recoltat

Noul VARITRON 470

Share this article

Pe lângă noul design modern, cea de-a treia generație a mașinii autopropulsate de recoltat cartofi VARITRON 470 prezintă multe alte evoluții. Actualizările sunt incluse atât pe versiunea pe roți, cât și pe cea TERRA TRAC și pot fi comandate pentru sezonul de recoltare 2023.

Separator optimizat pentru tulpini

Noul design al suspensiei a simplificat procesul de atașare și îndepărtare a separatorului. În plus, puterea de intrare a a fost mărită pentru a asigura o tăiere optimă a tulpinilor de cartofi.

Admisie flexibilă

Pentru a putea utiliza VARITRON 470 la capacitate maximă pe tot parcursul anului, acesta poate fi echipat cu diferite prize de admisie pentru recoltarea cartofilor, cepei și morcovilor. Atunci când este utilizat într-un sistem de recoltare în două faze, poate fi folosit pentru a prelua ceapa și cartofii recoltați anterior.

Tehnologie de recoltare dovedită cu caracteristici noi

Cu ajutorul funcției de reglare automată a vitezei, numită Speedtronic-Web, benzile principale pot fi controlate nu numai în funcție de viteza de deplasare, ci și în funcție de încărcătura recoltei.

Pentru a îndepărta și a preveni orice blocaj, elevatorul pentru tulpini subțiri și elevatorul inelar pot fi inversate individual și convenabil din cabina operatorului. O altă caracteristică nouă este faptul că direcția de rotație a unității de extracție respectiv a rolelor de extracție poate fi ușor inversată. Acest lucru permite roților să se rotească fie în modul de extracție, fie în modul de transfer. Acest lucru înseamnă că VARITRON poate fi ajustat și mai bine la diferite culturi și la rezultatul de separare dorit.

Buncăr additional disponibil și pentru mașinile pe șasiuri cu roți

VARITRON 470 cu șasiuri cu roți poate fi echipat și cu extensia de buncăr de 64 cm dovedită. Acest lucru face posibilă încărcarea remorcilor de transport deosebit de înalte și a cutiilor în al doilea rând al remorcii într-un mod simplu și sigur. Extensia buncărului este deosebit de potrivită pentru deschiderea/pornirea pe câmpuri lungi. La o lățime a rândului de 75 cm, remorca de transport poate circula în șenilele de pulverizare și poate fi încărcată pe patru rânduri fără daune sau pierderi.

Confort remarcabil

Noul VARITRON 470 este echipat în mod standard cu terminalul de operare CCI 1200 de 12,1 inch. Cu interfața sa intuitivă, terminalul oferă operatorului o imagine de ansamblu perfectă a tuturor funcțiilor mașinii.

Sistemul video „SmartView” cu monitor tactil de 12″, funcție de zoom, mișcare lentă în direct, transmisie de imagini în direct prin WiFi, Visual Protect PRO și opțiunea de înregistrare a imaginilor, asigură o bună imagine de ansamblu asupra tuturor funcțiilor mașinii cu până la 13 camere. Acest lucru permite o setare și mai bună a mașinii.

Pentru documentarea maselor de recoltare, VARITRON 470 poate fi echipat cu un sistem integrat pentru cartografierea maselor. Pe baza acestor date, poate fi creată o hartă a randamentului care vizualizează zonele cu randament ridicat și scăzut. Cu ajutorul unui sistem informatic de gestionare a fermei (FMIS), din această hartă a randamentului se poate obține o hartă pentru aplicarea specifică locului, de exemplu, a îngrășămintelor, pesticidelor sau semințelor.

În conformitate cu cerințele specifice fiecărei țări, noul VARITON 470 cu șasiu pe roți poate fi omologat pentru viteze de până la 30 km/h.

Articol de

GRIMME

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 25 - 13 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
JOSKIN – MODULO – Cisterna pentru îngrășăminte
Tractor Antonio Carraro Modelul: TGF 10 900 R

Demo Room

AgroTechnica

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…
Indagra

Citeste si: