AgrotechnicaEchipamente de Fertilizat

JOSKIN – MODULO – Cisterna pentru îngrășăminte

Share this article

După cum sugerează și numele, cisterna pentru îngrășăminte JOSKIN MODULO2 este extrem de modular! În plus, capacitățile sale variază de la 2.500 la 20.000 de litri. În cele din urmă, acest model complet galvanizat (rezervor și bară de remorcare) este interesant pentru toate ferme de toate dimensiunile, cooperative agricole și chiar antreprenori.

Este de fapt un veritabil cuțit elvețian pentru că poți alege opțiunile în funcție de nevoile tale, precum roți cu diametrul de 1.850 mm sau de 875 mm lățime la modelul cu o singură axă și chiar roți 850/50R30.5 ( Ø 1.625 x 875 mm) pe varianta cu axă dublă! Într-un moment în care se vorbește tot mai mult despre compactarea solului, această opțiune este importantă pentru terenul umed și/sau moale.

Bara de tracțiune cu arc nu numai că vă oferă un confort deosebit, dar puteți modifica și poziția pentru a modifica înclinarea rezervorului. Aceeași bară de tracțiune în formă de V protejează complet pompa de vid și oferă posibilitatea de a o regla într-o poziție plată pentru a asigura o lubrifiere perfectă a paletelor din față spre spatele compresorului, mărind astfel durata de viață a acestuia. Preferi o pompă spirală sau combinația garda/vacuum? Nici o problemă. Totul este posibil! Încă o dată, înțelegem motivul denumirii acestui model, care oferă atât de multă modularitate și, prin urmare, atât de multe soluții utilizatorilor. Mărimea pompei va depinde și de volumul rezervorului sau de alegerea utilizatorului.

Piciorul de sprijin este amplasat central sub bara de remorcare, ceea ce permite decuplarea unui vehicul încărcat și are avantajul de a impiedica răsucirea vehiculului la parcare.

Pentru a continua să vorbim despre confort, cisternele cu două axe sunt toate echipate cu celebrul boghiu „Roll-Over”. Designul său cu poziția arcurilor sub pătratele osiilor nu numai că coboară centrul de greutate, dar și, și mai important, îmbunătățește tracțiunea în condiții dificile, deoarece axa 1 este trasă în sus în loc să fie împinsă în pământ.

Acest boghiu este prins cu șuruburi pe șasiul galvanizat, care, la fel ca în cazul unei singure axe, vă va permite să mutați trenul de rulare înapoi dacă doriți să adăugați un injector sau un braț de împrăștiere în partea din spate a rezervorului, deoarece Modulo2 este proiectat. să fie echipate cu astfel de unelte. Important: adăugarea greutății în partea din spate a cisternei va schimba echilibrul mașinii dumneavoastră, iar schimbarea poziției osiilor vă va permite să distribuiți greutatea mai uniform sau să dați mai multă greutate tractorului pentru utilizare în condiții mai dificile.

În ceea ce privește sistemele de pompare disponibile, există ceva pentru toată lumea, deoarece există cel puțin cinci opțiuni: supapa laterală tradițională, ușa superioară hidraulică și ermetică, brațul secvențial coborând în stânga sau în dreapta și care necesită o singură funcție hidraulică, bratul articulat lateral sau bratul din spate. La toate aceste unelte se poate adăuga un turbo-filler cu un motor acționat hidraulic.

Cisterna JOSKIN este o mașină scurtă, robustă, cu o suprastructura foarte limitată atunci când se adaugă un echipament de împrăștiere. Această filozofie facilitează manevrarea în zone cu acces dificil.

Este imposibil să enumerați toate cele 750 de opțiuni disponibile, dar cele mai comune și utile sunt ochiurile cu șuruburi în locul celor sudate pentru ușurință și rapiditate de schimbare în caz de uzură sau dacă utilizatorul dorește să-l schimbe.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că diferiții indicatori sunt în principal un ajutor la împrăștiere, deoarece atunci când lucrați cu un injector, nu este ușor să știți când rezervorul este gol. Pentru a evita această problemă, există diverse modalități de a vedea nivelul din interiorul rezervorului: vizorul mare Ø 150 mm (vezi foto), indicatorul cu flotor sau vizorul alungit pe care le poți amplasa oriunde vrei.

Aveți îngrășăminte de răspândit și doriți să profitați la maximum de ele? Indiferent dacă lucrați pe pajiști, câmpuri sau miriști, veți găsi o gamă largă de peste 60 de brațe de împrăștiere sau injectoare disponibile de la acest furnizor.

Articol de

JOSKIN

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 19 - 3 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Titan Machinery – VÄDERSTAD – Noul CARRIER XT 425-625
Noul VARITRON 470

Demo Room

AgroTechnica

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…
Indagra

Citeste si: