Sisteme de fabricatieSisteme Industriale

VORTEC – Tehnologii inovatoare cu aer comprimat

Share this article

În 1961, Vortec a devenit prima companie care a dezvoltat o tehnologie pentru transformarea fenomenului tubului vortex în soluții practice și eficiente de răcire industrială.

Cu peste 50 de ani experiență în industrie, alături de fundația globală puternică a ITW, Vortec este și în prezent, soluția preferată pentru aplicațiile de aer comprimat din întreaga lume.

Fie ca e nevoie de răcirea unei incinte, de menținerea temperaturii optime a muncitorilor, de răcirea unei piese sau a unui produs, VORTEC oferă soluții unice, rapide și perfect adaptate aplicațiilor de producție sau prelucrare.

Produsele VORTEC pot fi încorporate în alte utilaje sau echipamente, pentru a le maximiza productivitatea și fiabilitatea.

Toate produsele de bază cu aer comprimat VORTEC sunt însoțite de o garanție de 10 ani, oferind calitate și fiabilitate pe termen îndelungat.

AVANTAJELE oferite de utilizarea produselor VORTEC:

  1. Îmbunatățirea și întreținerea productivității instalațiilor;
  2. Creșterea eficienței echipamentelor;
  3. Imbunătățirea metodelor de producție;
  4. Reducerea costurilor pentru răcire, curățare și transport.

RĂCITOARE DE INCINTE

Răcitoarele de incinte mențin carcasele electrice, electronicele și panourile de control reci, curate și protejate și, reprezintă o alternativă mai ieftină a aparatelor de aer condiționat cu întreținere ridicată, evitând în același timp contaminarea cu aer murdar și umed, cauzată de ventilatoare.

PISTOALE CU AER RECE

Pistoalele cu aer rece folosesc tehnologia tubului vortex și aer comprimat filtrat pentru a produce aer sub zero până la 20 de grade C pentru numeroase aplicații industriale de răcire pe puncte. Fără piese mobile care să se uzeze, pistoalele cu aer rece nu necesită electricitate, ci doar o sursă de aer comprimat.

AMPLIFICATOARE DE DEBIT DE AER

Amplificatoarele de debit de aer oferă un flux de aer mare pentru transport, uscare, răcire sau ventilație. Aceste suflante cu debit mare, fără lame, nu au piese în mișcare, astfel încât sunt în mod inerent sigure. Ele amplifică volumele de aer comprimat de 12 – 20 de ori în aplicațiile cu conducte.

Sunt utile, în special, pentru îndepărtarea așchiilor și a deșeurilor de metal, pentru ventilarea resturilor metalice, a fumului și pentru transportul pieselor mici, pelete, pulberi și praf.

Articol de

METAL STAR SRL
510109 Alba Iulia, str. Traian nr. 43-45
Tel: +40 258 819046; Fax: +40 258 819104
info@mstar.ro; www.mstar.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 23 - 13 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
TOP METROLOGY – PRATIC CNC – Centru de prelucrare vertical cu montant mobil
HORN – Procese de perfecționare: multifuncționale pentru frezare

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: