Masini UnelteSisteme de fabricatie

STUDER prezintă noutățile la EMO 2023 în Hanovra, Germania

Share this article

La expoziția EMO de la Hanovra, STUDER va prezenta o nouă soluție de automatizare la standul comun al grupului UNITED GRINDING. Vizitați-ne în Hala 11, Standul E34.

Fritz Studer AG, unul dintre liderii de piață și de tehnologie în domeniul rectificării universale, externe, cilindrice interne și necirculare, va prezenta la expoziția EMO 2023 de la Hanovra o nouă soluție de automatizare pe mașina de rectificat cilindrică externă universală S31. În plus, vizitatorii sunt așteptați cu nerăbdare să vadă și alte utilaje expuse:

  • favorit – Prețul potrivit pentru cele mai importante aplicații.
  • S33 cu uniLoad – Un raport calitate-preț avantajos pentru cerințe individuale.
  • S100 – Mașina ergonomică pentru segmentul entry-level.
  • S131R cu roboLoad – Expertul pentru orice sarcină imaginabilă de rectificare interioară.

REvoluția orientată spre client continuă

Prin prezentarea în premieră a C.O.R.E. la EMO 2021 din Milano, Grupul UNITED GRINDING a declanșat o revoluție în domeniul mașinilor-unelte. Arhitectura hardware și software avansată pe care se bazează C.O.R.E. permite un concept nou de interacțiune cu mașina. Dar C.O.R.E. este mult mai mult decât un sistem de operare revoluționar. El deschide noi posibilități de interconectare, control și monitorizare a procesului de producție și, astfel, de optimizare a procesului. De asemenea, pune bazele pentru funcționarea aplicațiilor IoT moderne și deschide astfel ușa către viitorul digital.

Despre STUDER

Din 1912, numele STUDER este sinonim cu hardware, software, integrare de sisteme și servicii elvețiene la cel mai înalt nivel. Cu o soluție completă personalizată pentru fiecare sarcină de rectificare, clientul primește, de asemenea, cunoștințele și expertiza noastră în toate aspectele procesului de rectificare. De zeci de ani, sigla STUDER este recunoscută în întreaga lume ca un simbol al calității pentru rezultate de primă clasă. Ne asigurăm că „Arta rectificării” va rămâne strâns asociată cu numele nostru și în viitor. STUDER are o experiență de peste 110 ani în dezvoltarea și fabricarea mașinilor de rectificat cilindrice de precizie.

Articol de

UNITED GRINDING

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 16 - 10 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
HORN – Când cuvintele sunt urmate de fapte
WALTER TOOLS – Walter Cut DX18 – DX devine Universal

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: