AgrotechnicaEchipamente de Fertilizat

BERGMANN – Vagon de încărcare din seria ROYAL actualizat cu diverse funcții noi

Share this article

Vagonul de încărcare BERGMANN ROYAL cu sistemul său unic cu 2 rotoare (rotor de tăiere și de presare) este disponibil de la mijlocul anilor 1990. Seria actuală cuprinde patru modele cu volume de încărcare (DIN) cuprinse între 26,8 și 30 m³. Pentru sezonul 2022, seria ROYAL a fost actualizată cu o serie de caracteristici noi.

Precizie îmbunătățită a domeniului de reglare a rolei de ghidare

Pentru utilizarea pe terenuri deluroase sau pe soluri cu o capacitate portantă redusă, este disponibilă opțional o rolă de ghidare largă dispusă în spatele pick-up-ului. Acest lucru sprijină controlul înălțimii pick-up-ului pe lângă roțile de ghidare laterale, deoarece este scanată o zonă mai mare a solului.

Creșteți calitatea furajului prin reglarea ideală a rolei de ghidare.

Pentru o ajustare ideală la înălțimea de lucru a pick-up-ului, nivelurile de setare ale rolei de ghidare au fost mărite de la patru la șase pentru o setare și mai precisă a rolei de ghidare.

Rezultatul: o absorbție și mai bună a recoltei, rezultând o calitate mai bună a furajelor. Reduce, de asemenea, uzura dinților cu arc ai pick-up-ului și pagubelor produse de fâneață.

Noua extensie a peretelui frontal îmbunătățește fluxul culturilor și maximizează utilizarea spațiului de încărcare.

Îmbunătățirea fluxului de recoltă

Pentru o umplere optimă și o utilizare maximă a spațiului de încărcare, este prevăzută standard o extensie rotunjită între peretele frontal rigid și capota de umplere.

Rotorul de presare alimentează furajele verzi tăiate în sus de-a lungul peretelui frontal în spațiul de încărcare. Prelungirea rotunjită a peretelui frontal asigură o tranziție uniformă către capota de umplere, astfel încât iarba să alunece mai ușor în spațiul de încărcare.

Hayon nou cu deschidere largă și unghi de deschidere reglabil.

Iarbă proaspătă pe masa de furaje

Combinația de role de dozare și bandă transportoare transversală prezentată la Agritechnica 2019 pentru încărcarea și furnizarea de hrană pentru iarbă proaspătă folosește hayonul dovedit al modelelor ROYAL S. Acest lucru permite ca modelul ROYAL să fie descărcat fie convențional prin hayon, fie prin banda transportoare transversală.

Schimb ușor de date

Din 2020, BERGMANN este partener în consorțiul Agrirouter și, prin urmare, „gata pentru agrirouter”. Agrirouter este o platformă web neutră, generică, pentru schimbul de date între mașini și software agricol de diferite mărci.

Toate vagoanele de încărcare BERGMANN sunt echipate standard cu ISOBUS și dispun de CCI 800, CCI 1200 sau alt terminal compatibil ISOBUS și agrirouter pentru transmiterea comodă a mașinii, GPS și a datelor de lucru în format ISO XML către punctele finale dorite prin terminal și agrirouter. Cu agrirouter utilizatorul poate specifica ce date vor fi transmise către diferite sisteme software agricole, cum ar fi un „Farm Management Information System” (FIMS).

Despre Bergmann

Ludwig Bergmann GmbH este o afacere de familie de dimensiuni medii aflată la a treia generație și produce cu succes mașini și vehicule agricole de peste 125 de ani. Este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de tehnologie personalizată pentru operațiuni agricole profesionale și antreprenori agricoli.

Combinația dintre experiența de lungă durată și tehnologia contemporană inovatoare este unul dintre cele mai mari puncte forte ale sale. Concentrarea constantă pe nevoile și așteptările clienților, adaptarea la cerințele tehnice în schimbare, dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a produselor și un „simț” intens față de cerințele clienților au făcut din BERGMANN un partener agricol de încredere la nivel mondial.

Cu gama sa largă de produse, BERGMANN oferă soluții eficiente și practice care includ împrăștiatoare de gunoi de grajd, împrăștiatoare universale, vagoane de încărcare, remorci de transport de furaje, sisteme de schimb de caroserie, remorci de transfer cereale, remorci de transfer de sfeclă și caroserii pentru vehicule autopropulsate.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 24 - 6 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Zece motive pentru care merită să irigi cu Titan Machinery
Walter – Tarozi de deformare TC410 / TC440

Demo Room

AgroTechnica

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…
Indagra

Citeste si: