Sisteme de fabricatieSisteme Industriale

Echipamente pneumatice si electrice BIAX

Share this article

Echipamente BIAX

De peste 100 de ani, Schmid & Wezel reprezinta un nivel ridicat al standardelor in precizie, calitate si parteneriat.
BIAX, marca comerciala a Schmid & Wezel include scule pneumatice si electrice, fabricate in unitati de productie proprii din Germania si Elvetia.
Facilitatile moderne de productie includ utilaje mari, ce permit producatorului o productie cu pana la 90% din componente la nivel intern, oferind cel mai bun control posibil asupra calitatii. De asemenea, fiecare masina este supusa unei inspectii amanuntite (performanta, concentricitate, functionalitate), inainte de a parasi fabrica. In acest fel, compania adauga o valoare durabila produselor, valabila pentru toti clientii.
Tehnologia superioara a produselor BIAX se reflecta, nu in ultimul rand, in numeroasele detalii bine gandite. Acest lucru include, de exemplu, materialele de inalta calitate din care sunt fabricate toate sculele si echipamentele. Designul este orientat catre o utilizare usoara a echipamentelor, tinand cont de cele mai recente descoperiri ergonomice, referitoare la nevoile curente ale utilizatorilor la locul de munca.
Totul, fara a uita calitatea excelenta si fiabilitatea pe termen lung a echipamentelor. Pentru noi, echipa METAL STAR, aceste proprietati sunt un lucru firesc pe care stim ca toti clientii nostri il apreciaza.
Astfel, prin intermediul parteneriatului cu METAL STAR, sculele si echipamentele BIAX sunt accesibile companiilor industriale romanesti pentru operatii de lustruire, debavurare s.a.

Gama BIAX este una complexa si cuprinde:

Scule pneumatice, cum ar fi: polizoare drepte si unghiulare, pile, fierastrai, dalte, slefuitor cu banda, masini de gaurit s.a.
Scule pneumatice integrabile in sisteme flexibile pentru prelucrare automata cu roboti si masini CNC.

Gama larga de polizoare pneumatice portabile ofera solutia perfecta pentru aproape orice sarcina de debavurare sau polizare.
Gama de mandrine pneumatice stationare cu si fara deviere este de ajutor pentru prelucrarea automata cu roboti sau masini CNC.
Satisfactia durabila a clientilor este obiectivul echipei BIAX si cea mai importanta forta motrice pentru inovare continua si calitate.
Punctele forte ale companiei sunt solutiile personalizate, de inalta calitate a produselor si asistenta individuala a clientilor.

Articol de

METAL STAR SRL
510109 Alba Iulia, str. Traian nr. 43-45
Tel: +40 258 819046; Fax: +40 258 819104
info@mstar.ro

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Fill out this field
Cod Verificare 27 - 8 = ?
Rezolva ecuatia pentru a demonstra ca nu sunteti un robot.
Enter the equation result to proceed
You need to agree with the terms to proceed
Noua serie de motoare liniare L7 Schaeffler
Utilajele Mazak entry-level aduc excelenta la preturi accesibile

Demo Room

Ultimele Articole
Fabricat in Romania

Aateq

Belgian precision turning, milling and welding in Romania CINE SUNTEM? Compania Aateq a fost înființată în anul 2006 de către…

Citeste si: